22.04.09

Zvuk ticha: protiklad svobody

Bylo to roku 1961 a John Kennedy se brzy měl stát 35. presidentem. Krátce před jeho inaugurací šokoval národ i svět president Dwight D. Eisenhower svým televizním projevem na rozloučenou. Obsah řeči byl šokující, protože generál Eisenhower byl velmi populárním válečným hrdinou, a americká armáda byla nejlepší na světě. Eisenhover, vysoce dekorovaný pětihvězdičkový generál, byl nejvyšším velitelem veškerých spojeneckých sil během 2. světové války. Pod jeho vedením během invaze do Normandie byla Evropa nakonec osvobozena od nacistického moru. Bylo to neuvěřitelné, ale tento velký americký hrdina ve své řeči na rozloučenou nevaroval národ před začínající komunistickou hrozbou nebo před jadernou hrozbou. Ne, vůbec ne! Místo toho tento profesionální vojenský génius dojímavě a střízlivě prohlásil svému velkému národu:

"... byli jsme dohnáni k vytvoření obrovského průmyslu neustálého zbrojení. K tomu tři a půl milionu mužů a žen je přímo angažováno v obranných zařízeních. Každoročně vydáváme na vojenskou bezpečnost více než je čistý příjem všech amerických korporací."

"Toto spojení obrovských vojenských zařízení a rozsáhlého zbrojního průmyslu je v amerických zkušenostech novinkou. Jeho totální vliv --- ekonomický, politický, ba i duchovní --- je cítit v každém městě; každé státní budově, každém úřadě federální vlády. Uznáváme naléhavou potřebu tohoto vývoje. Přesto nesmíme přehlédnout jeho vážné důsledky. Týká se to naší namáhavé práce, zdrojů i živobytí; týká se to celé struktury naší společnosti."

"Ve vládních radách musíme být bdělí vůči získávání nekontrolovatelného vlivu vojenskoprůmyslového komplexu, ať zamýšleného či ne. Existuje a bude existovat možnost zhoubného vzestupu nesprávně svěřené moci. Nikdy nesmíme dovolit, aby váha této kombinace ohrozila naše svobody a naše demokratické procesy."

Tak to byl profesionální vojenský důstojník a úřadující president USA, který varoval národ ve své řeči na rozloučenou, že cosi nazvaného "nekontrolovatelný vliv vojenskoprůmyslového komplexu" vytváří nesmírně nebezpečnou hrozbu společnosti naší svobodné republiky. Podle Eisenhowera tato hrozba "existuje a bude přetrvávat".

Pro presidenta Eisenhowera v lednu 1961 byla tedy tato hrozba pro Ameriku mnohem větší než Castrova Kuba a Chruščevův Sovětský svaz. Co se tehdy mohlo stát ve "vojenskoprůmyslovém" zřízení, že to přimělo Eisenhowera vydat takovéto varování formulované silnými slovy? Vylepšený kulomet? Ani nápad. Výroba válečných lodí? Taky ne. Jaderné ponorky? Taky ne. Rozšíření nukleárních hlavic? To patřilo ke starostem, ale k takovým, jichž si většina Američanů byla plně vědoma.

Ne, to, co přimělo Eisenhowera k takovému hlubokému znepokojení, muselo být něco všudypřítomně záhadného, temného a tajného. Zřejmě se vynořila nějaká nová, tajná technologie, která měla reálný potenciál, aby obdařila jisté jednotlivce "získáním nekontrolovatelné moci", která na druhou stranu měla "ohrozit naše svobody nebo naše demokratické procesy" (tj. naše svobodné a právoplatné volební postupy). Jinými slovy, mělo to jasný potenciál obejít hlas lidu a dát naprostou nadvládu nezvoleným uchvatitelům moci.

Eisenhower tedy zjevně varoval Ameriku před čímsi zvaným "Zvuk ticha". Eisenhower byl čestný a vlastenecký Američan. Jako generál námořnictva Smedley Butler, který o pár desetiletí dříve prohlásil v Kongresu, že "válka je raketa" --- věděl, že taková absolutní moc a naprostá skrytá kontrola myslí a srdcí jednotlivých občanů naprosto zničí společnost. Také věděl a chápal, tak jako německý filosof Goethe:

"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, který falešně věří, že je svobodný."

Proto vydal své konečné silné varování Americe. Dnes jako autor tohoto článku musím vykonat neméně.

"Zvuk ticha" je kódový výraz vojenských tajných služeb pro jisté psychotronické zbraně masové kontroly mysli, testované v polovině 50. let, zdokonalené během 70. let a použité rozsáhle "moderní" americkou armádou v 90. letech, navzdory opozici a varováním takového muže jako byl Dwight David Eisenhower. Tato tajná zbraň měnící mysl je založena na čemsi zvaném technologie subliminálních přenašečů, nebo SSSS (Silent Sound Spread Spectum - Spektrum šíření tichého zvuku.), (také s přezdívkou S-Quad, nebo "Squad" ve vojenském žargonu. Pro vojenské použití ji vyvinul dr. Oliver Lowery z Norcross v Georgii, a je popsána v US patentu č. 5 159 703.

"Systém tiché subliminální prezentace" pro komerční použití, r. 1992. Resumé patentu:

"Systém tiché komunikace, v němž se nesluchové přenašeče, ve velmi nízké (ELF) nebo velmi vysoké (VHF) frekvenci nebo v přilehlé nadzvukové frekvenci spektra jsou modulovány amplitudou nebo frekvencí na požadovaný význam a šířeny akusticky a vibračně, pro zavedení do mozku typicky za použití reproduktorů, sluchátek či piezoelektrických převaděčů. Modulované nosiče mohou být vysílány přímo v reálném čase nebo mohou být vhodně zaznamenány a uchovány na mechanických, magnetických či optických médiích pro pozdější či opakované vysílání k posluchači."

V Laymanových termínech toto zařízení, tento "zvuk ticha" prostě umožňuje neoprávněnou implantaci specifických myšlenek, emocí, a dokonce předepsaných fyzických akcí do nic netušících lidských bytostí.

Stručně řečeno, má velmi reálnou schopnost měnit lidské bytosti v pouhé loutky v rukou jistých "kontrolorů" či vodičů loutek. Eisenhower velmi dobře věděl, co taková "zbraň" může způsobit v rukou chamtivého spiknutí mužů a žen s cílem ovládnout planetu. Mohlo by skutečně vyústit v převzetí moci v americké společnosti bez výstřelu jediné kulky.

Před tímto varoval Ameriku, této "kombinace" se obával nade vše ostatní. Ignorovali američtí vůdci toto varování? Použilo spiknutí zlých mužů a žen tuto ďábelskou technologii na nic netušící Američany a jiné národy vně našich hranic? Pokud je tomu tak, budou pokračovat v aplikování této technologie prostřednictvím rádia a televize? Tento výklad se pokusí odpovědět na tyto otázky a dát čtenáři jasnou odpověď na to, kdo přesně učinil rozhodnutí o použití "Zvuku ticha" jak ve válce, tak v míru.

Všetky časti:
http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/digitalni-televize-pro-kontrolu-mysli.html
http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/digitalni-televize-pro-kontrolu-mysli-2.html
http://orgo-net.blogspot.com/2009/04/digitalni-televize-pro-kontrolu-mysli-3.html

zdroj: http://afinabul.blog.cz/0904/zvuk-ticha-protiklad-svobody

Žádné komentáře:

Okomentovat