10.04.09

Čo je také dôležité na Azerbajdžane?

Viete vôbec, kde sa nachádza Azerbajdžan? To sa musí človek vyznať už trochu lepšie v zemepise, aby na túto otázku vedel obratom odpovedať. Čo je také dôležité na tejto malej krajine s ôsmimi miliónmi obyvateľov medzi Kaspickým morom a Kaukazom? Prečo sa pýtam tieto otázky? Pretože vám chcem predstaviť členov Americko-Azerbajdžanskej obchodnej komory: (viď obrázok)




Zaujímavé, že? Všetky mozgy NWO na jednom mieste. Portréty najväčších svetových zločincov na jeden pohľad. Ako je možné, že tieto veľké ryby sa tak strašne zaujímajú o bývalú sovietskú republiku? Máme tam dvoch bývalých amerických ministrov zahraničných vecí, jednak kráľa všetkých ministrov Henryho Kissingera a potom jeho kolegu Jamesa Bakera III. - úžasné!

V zozname vidíme aj dvoch bývalých prezidentských poradcov pre národnú bezpečnosť Zbigniewa Brzezinského a Brenta Scowcrofta. A potom ešte aj bývalý šéf prezidentskej kancelárie John Sununu. A aby sme mali ucelený obraz o tomto klube VIP, nedá mi nespomenúť aj bývalých členov prezídia tejto organizácie:

* Dick Cheney, bývalý americký viceprezident
* Richard Armitage, bývalý americký viceminister zahraničných vecí
* a čerešnička na torte, Richard Perle, bývalý minister zahraničných vecí USA, zodpovedný za vojny v Afganistane a Iraku

No teda, veď to je takmer celá smotánka americkej tieňovej vlády! A aby som teda odpovedal na otázku - čo je na Azerbajdžane také dôležité? Ropa, plyn a potrubia na prepravu týchto dvoch surovín. Teraz vieme, prečo Spojené štáty, EÚ a NATO tak upriamujú svoju pozornosť na Gruzínsko, susednú krajinu Azerbajdžanu. Prechádzajú tade ropovody a plynovody, a preto má táto krajina pre krstných otcov svetovej mafie veľký význam. Je to všetko súčasťou geopolitickej šachovej hry. Preto sú všetci títo ľudia členmi obchodnej komory. Citát Henryho Kissingera: "Kto kontroluje ropu je schopný kontrolovať celé národy." Len zlé jazyky hovoria, že Azerbajdžan je bábkou západu. (Preložené zo stránky Alles Schall und Rauch)

zdroj: http://project-respublica.blogspot.com/2009/04/co-je-take-dolezite-na-azerbajdzane.html

Žádné komentáře:

Okomentovat