28.04.09

Zase chřipka

Zase chřipka

Zde je pokračování překladu návrhu obžaloby, kterou hodlá podat rakouská novinářka proti Světové zdravotnické organizaci (viz předchozí článek Zase chřipka)....převzato a celý článek na OrgoNet

WHO vede podle zpráv vyšetřování o roli Baxteru a Aviru při výrobě a distribuci tohoto materiálu, ale dosud neuveřejnila výsledky tohoto vyšetřování ani neučinila doporučení ohledně přísnějších pravidel biobezpečnosti pro laboratoře pracující s vysoce patogenním virem ptačí chřipky. Proč ne?

Tvrdím, že jste neprovedla plné a detailní vyšetření tohoto incidentu, a tím, že jste nezveřejnila výsledky ani neučinila jasné opatření pokud jde o prevenci opakování tohoto incidentu, což je nejen neschopnost vykonávat svou povinnost, ale i důkaz vaší role při zakrývání skutečného původu pandemického viru, který je ve vlastním odborném centru WHO.

V mé obžalobě podané prokurátorovi města Vídně 8. dubna 2009 tvrdím, že Baxter se svévolně pokusil rozpoutat pandemii s účelem zisku z ní tím, že uzavřel předem lukrativní smlouvy na poskytnutí vakcíny proti ptačí chřipce s rakouským ministerstvem zdravotnictví v r. 2006, a to smlouvu s rakouskou ministryní zdravotnictví Marií Rauch-Kallat, která zahrnuje poskytnutí 16 miliónů dávek vakcíny v případě, že WHO by vyhlásilo pandemii ptačí chřipky.

Žádné komentáře:

Okomentovat