03.05.09

O PTAČÍ CHŘIPCE

tento zaujímavý rozhovor bol uverejnený na stránkach www.ezineSPIRIT.info v roku 2006

JEN ŽÁDNOU PANIKU PRAVDA O PTAČÍ CHŘIPCE, H5N1, AIDS A OČKOVÁNÍ


Rozhovor S DR. LANKOU O PTAČÍ CHŘIPCE

U enzymu neuramidázy, o kterém se tvrdí, že je součástí obalu chřipkových virů pseudo-virologové mluví o devíti různých typech. Ve skutečnosti je neuramidáza enzym, který odštěpením částí aminocukru jménem neuraminová kyselina řídí povrchové napětí, které je rozhodující pro dotyčnou látkovou výměnu. Podobně jako u „virového“ hemaglutininu lze koupit mnoho testovacích způsobů které „prokáží“ přesně ten typ neuramidázy, který byl již „jasnozřivým“ virologem předem předpokládán.
Tak ani není divu, že krocan 73- letého sedláka Dimitrise Kominarise z východoegejského ostrova Inousses, který údajně pošel na ptačí chřipku, zmizel beze stopy, do zmíněné referenční laboratoře ve Weybridge průkazně žádný vzorek z Řecka nedorazil, jasnozřivé sdělovací prostředky však hlásily, že již první zkouška virus H5N1 potvrdila.
K prokázání viru H5N1 opravdu není potřeba žádného vzorku, neboť se jedná, stejně jako u všech epidemií, o plánovanou akci k vyvolání strachu mezi obyvatelstvem z politických důvodů.

Ve sdělovacích prostředcích se stále ukazují snímky chřipkových virů a virů ptačí chřipky. Na některých z těchto fotografií jsou vidět okrouhlé útvary. To tedy nejsou viry?

Ne! Za prvé jsou tyto okrouhlé útvary, které mají být viry, uměle vytvořené částečky tuku a bílkovin, jak pozná každý molekulární biolog. Laik to může překontrolovat tím, že bude vyžadovat vědeckou publikaci, ve které jsou tyto útvary zobrazené, popsané a jejich složení dokumentováno. Taková publikace neexis-tuje!
Za druhé, obrázky, které mají zobrazovat viry ptačí chřipky, jsou pro každého biologa jednoznačně poznatelné jako úplně normální části buněk nebo dokonce celé buňky, které právě přijímají či vydávají složky buněčné látkové výměny.
Laik to opět může úplně jednoduše překontrolovat tím, že se bude ptát po publikacích, ze kterých tyto fotografie pocházejí. Takovou publikaci nikdy nedostane. Cech vyvolávačů strachu se nevzdá rád základů svého obchodu, podvodů s laboratorními pokusy a po-kusy na zvířatech. Když se zeptáte u fotoagentur a u dpa, odkud mají své fotografie, odkážou Vás na americký úřad pro epidemie CDC Pentagonu. Z tohoto úřadu CDC pochází také jediná fotografie údajného viru H5N1.
Tento snímek ukazuje podélný a zároveň příčný řez rourkami buněk, které byly ve zkumavce usmrceny. Tyto trubičky se odborně nazývají mikrotubuli a slouží transportu a komunikaci v buňce a při buněčném dělení.

Bylo ale prokázáno, že H5N1 zabíjí kuřecí embrya a lze jej ve vejcích množit. V čem je tu háček?

Takové experimenty se používají již více než 100 let k „dokázání“ existence nejrůznějších „virů“, například i údajného viru neštovic. Přitom se skrze skořápku vstřikují do embrya „nakažlivé“ látky. Podle toho, kolik se toho vstříkne a kam, podle toho to embryo více či méně rychle zemře. Přitom by zemřelo stejně tak, i kdyby se ta látka předem sterilizovala.

Tito virologové vydávají takové zabíjení za přímý důkaz jednak pro existenci dotyčného viru, za druhé za důkaz pro rozmnožitelnost viru a zároveň za důkaz izolování viru.
Z takových usmrcených kuřecích embryí, která chcípají u výrobců očkovacích sér bez hlesu a po miliónech ročně, se pak vyrábějí různé očkovací látky.
Kromě kuřecích embryí se zabíjejí i buňky ve zkumavce, aby se pak umírání těchto buněk mohlo vydávat za důkaz pro existenci, rozmnožení a izolaci choroboplodného viru. Nikde na světě z toho ale nebyl žádný virus izolován, fotografován elektronickým mikroskopem, nebo jeho části ukázány postupem, který se nazývá elektroforéza.

Co potom zabíjí ta zvířata v laboratorních experimentech, ne-li virus H5N1?

I zde stačí podívat se na publikace, ve kterých jsou tyto pokusy se zvířaty popsány.
Kuřata jsou během tří dnů pomalu zadušena dávkami tekutiny podávané tubusem do dýchací trubice. Malým opičkám makakům jávským se třicet dní před údajnou infekcí implantuje do podbřišku tepelný vysílač, pět dní před údajnou infekcí jsou upevněny do podtlakové komory, a při takzvané infekci se těmto opičím mláďatům vpraví do dýchací trubice tekutina, jejíž množství by u člověka odpovídalo 8 skleničkám kořalky. Části stejného výtažku z umírajících, tedy rozkládajících se buněk, se zvířatům vstřikují do očí a mandlí. Promýváním průdušek jsou zvířatům opětovaně způsobovány záchvaty dušení atd. Následné újmy a zkáza se pak vydávají za důsledek viru H5N1.
Informoval jsem o tom prostřednictvím jejich osobních referentů bývalou ministryni ochrany spotřebitelů Künas-tovou a nynějšího ministra Trittina, kteří se vydávají za ochránce zvířat. Nedošlo k žádné reakci.

Virus španělské chřipky byl ale geneticky rekonstruován a stejně tak bylo zjištěno, že to je virus ptačí chřipky!

To, co bylo takzvaně geneticky rekonstruováno, není nic jiného, než model genetické substance chřipkového viru. Žádný chřipkový virus nebyl nikdy izolován. Nebyla ani nikdy izolována genetická substance chřipkového viru. Vše, co bylo uděláno, bylo rozmnožení genetické substance za použití biochemické rozmnožovací metody zvané „polymerázní řetězová reakce“. Touto metodou je také možné rozmnožit libovolně nové, nikdy předtím neexistující krátké kousky genetické substance.
Tak je s touto technikou také možné manipulovat genetický otisk, to znamená otestovat někoho jako identického nebo rozdílného s „nalezeným“ vzorkem. Jen když je k dispozici opravdu velké množství vzorku genetické substance, dává genetický otisk určitou pravděpodobnost shodného výsledku, ovšem za předpokladu, že test byl správně proveden.
Dr. Jeffery Taubenberger, který je původcem tvrzení o rekonstrukci viru pandemie z r. 1918, pracuje pro americké vojsko a pracoval více než 10 let na tom, aby na základě vzorků z různých lidských mrtvol vyrobil pomocí biochemické rozmnožovací techniky PCR krátké kousky genetické substance. Z množství vyrobených kousků si vyhledal ty, které se nejvíce podobaly modelu genetické substance představy o chřipkovém viru a zveřejnil je.
V žádné mrtvole však nebyl žádný virus nalezen, dokázán, ani nebyl izolován kousek virové genetické substance. Použitím techniky PCR byly z ničeho vytvořeny kousky genetické substance, které před tím nebyly prokazatelné. Kdyby byly viry přítomné, bylo by možno izolovat je a z nich i jejich genetickou substanci a nemusel by se pracně s pomocí techniky PCR – s jasným podvodným úmyslem – splácávat model genetické substance představy o chřipkovém viru.

Jak si tohle může prověřit laik?

O těchto krátkých kouscích, které ve smyslu genetiky nejsou úplné a které nedostačují ani definici genu, se tvrdí, že dohromady dávají genetickou substanci chřipkového viru.
Abychom prohlédli tento podvod, stačí sečíst délku publikovaných kousků a zjistit, že součet délek jednotlivých kousků, které mají dát dohromady celou genetickou substanci údajného chřipkového viru, neodpovídá délce genomu u modelu chřipkového viru.
Ještě jednodušší je zeptat se, v jaké vědecké publikaci lze najít snímek tohoto zdánlivě rekonstruovaného viru, pořízený elektronickým mikroskopem. Taková publikace neexistuje.

Tvrdí se, že pokusy ukázaly, že tento rekonstruovaný virus z r. 1918 velmi efektivně zabíjí. Co na tom nesouhlasí?

Když kuřecímu embryu vstříknu přímo do srdce směs uměle vytvořených kousků genetické substance a bílkovin, zemře rychleji, než když embryo obstřikuji jen okrajově.
Když dám k buňkám do zkumavky množství uměle vyrobených kousků genetické substance a bílkovin, zemřou rychleji než za běžných podmínek. To je pak „důkaz“ existence, důkaz izolace a důkaz rozmnožení údajných virů.
Na základě této uměle vytvořené genetické substance, která se vydává za virovou, jsou pak počítačem sestaveny modely bílkovin. Z těchto bílkovinných modelů se v počítači rekonstruuje obraz celého viru.
To je všechno, ale celý svět věří, že je v laboratoři možno rekonstruovat viry. Proto ani není divu, že se podle oznámení CIA a britské tajné služby M16 tvrdí, že komunistický režim v severní Koreji vyrábí ještě smrtonosnější viry než H5N1.

Co z toho usuzujete?

Protože šéf domnělé al Kajdá, bin Ládin, nebyl nalezen, a arabsky znamená al Kajdá pouze „cesta“, a před úmyslným zhroucením zastaralých newyorkských mrakodrapů o této organizaci nikdo neslyšel, ani u Saddáma se nenašly žádné zbraně hromadného ničení jako údajný virus neštovic, které byly důvodem pro druhou válku v Iráku, a nyní už se zase tvrdí něco o smrtonosných virech, mělo by být jasné, kdo jsou ve skutečnosti teroristé a kdo jsou ve skutečnosti sebevražední atentátníci: všichni, kteří se podílejí na virové panice a účastní se jí!
V plánech pro případ pandemie se při vyhlášení pandemie ptačí chřipky Světovou zdravotnickou organizací WHO počítá s kolapsem zásobování a veřejného pořádku. Odhady až 100 miliónů mrtvých by se měly brát vážně. Za ohrožené považuji obyvatele domovů důchodců, kteří při propuknutí chaosu a zhroucení zásobovacích systémů a tudíž i veřejného pořádku budou prvními, a stejně jako malé děti, i bezbrannými a nechráněnými oběťmi. Je těžko si představit, jak by to bylo, kdyby strůjci epidemie vyhlásili nouzový stav už v zimě.

Chrání prostředek Tamiflu, který se momentálně nakupuje z daňových peněz do zásoby, před ptačí chřipkou?

Že tento prostředek chrání před chřipkou, nikdo netvrdí.
Tamiflu má působit jako inhibitor neuraminidázy. Potlačuje v organismu působení cukru kyseliny neuraminové, která spoluzodpovídá za povrchové napětí buněk.
Vedlejší účinky Tamiflu, popsané na průvodní dokumetaci, jsou téměř totožné se symptomy těžké chřipky. Hromadně se nyní tedy vytvářejí zásoby léků, které způsobují přesně tytéž příznaky, jaké se vyskytují při skutečné těžké tzv. chřipce a které – za týden bez doktora a za sedm dní s ním – zase odezní.
Pokud se dá Tamiflu nemocným lidem, je třeba počítat s mnohem těžšími příznaky než u těžké chřipky. Když se vyhlásí pandemie u lidí, začne brát mnoho lidí Tamiflu ve stejnou dobu. Pak budeme mít opravdu jednoznačné symptomy Tamifluové pandemie. Pak lze očekávat i úmrtí na Tamiflu, a to se pak použije jako důkaz pro nebezpečnost ptačí chřipky a pro velkou péči státu o zdraví člověka.
Probíhá to zde podle osvědčeného vzoru AIDS. Ve Španělsku stojí na průvodní dokumentaci v balení léků na AIDS , že se neví, jestli jsou symptomy AIDS způsobovány lékem nebo virem.

Potom tedy nedoporučujete běžné očkování ani speciálně vyvinuté očkování proti ptačí chřipce?

Nedoporučují šílenství. Každé očko-vací sérum obsahuje jedovaté látky, které působí trvale a vyvolávají větší či menší trvalé škody.
Zákon o ochraně proti infekcím vyžaduje jako předpoklad pro oprávnění očkování „jsoucnost“, skutečnou existenci choroboplodného zárodku, například viru.
Ale protože se o žádném z takzvaných choroboplodných virů nedá a nesmí tvrdit, že existují, nemůže být oprávněné ani očkování proti chřipce, ani proti ptačí chřipce.
U každého očkování, které se konalo poté, co vstoupil v Německu v platnost zákon pro ochranu proti infekcím ze dne 1.1.2001, se jedná o trestný čin těžkého ublížení na zdraví. Samozřejmě nedoporučuji stát se obětí trestných činů a zločinů.

Kdo podle Vás vězí za tím vším, co nyní prožíváme?

O tom lze pouze spekulovat. Farmaceutický průmysl se samozřejmě raduje z velkého obchodu s panikou kolem ptačí chřipky. Ve skutečnosti ale za tímto šílenstvím stojí každý jednotlivec. Situace je taková, jaká je. Tato situace mohla ale k současnému stavu dospět jen proto, jelikož jsme jako občané státu dovolili, aby náš stát takto postupoval proti lidem, ačkoliv formálně je náš stát demokratickým právním státem.
Ten, kdo čeká na to, až farmaceutický průmysl změní něco pro blaho lidstva, ten bude čekat marně. Kdo se nyní nebrání, žije zvráceně. Každý se může ptát u ministerstva zdravotnictví, u ministerstva ochrany spotřebitelů atd. na přírodovědecké důkazy, které by opravňovaly paniku kolem ptačí chřipky.
Ten, kdo čeká na to, že to udělají „ti druzí“, se nesmí divit, když druzí nic neudělají a situace nezůstane taková, jaká je, nýbrž se ještě mnohem zhorší. Koneckonců za tím vězíme my, občané státu, kteří jsme se celé roky nečinně na toto šílenství kolem sebe dívali a trpěli je. Musíme zde začít přijímat společenskou zodpovědnost, pokud se nechceme vydat na pospas a obětovat se totalitní vládě a chaosu nekontrolované pseudovědy.

Musí se tedy podle Vašeho mínění proti vědě bojovat?

Vláda pseudovědy se musí překonat společenskou vědou, která je definována závazkem k pravdivosti a možností přezkoušení a sledování výsledků.
Již mluva současné vysokoškolské lékařské vědy vyjadřuje, že v popředí stojí nekontrolovaná moc, když se lékaři a stát odvolávají na „převládající mínění lékařské vědy“, kterému se máme podřídit, i kdyby tato moc říkala, že děti nosí čáp nebo že Země je placatá.
Ale nemáme důvod si stěžovat. Vždyť jsme to my, kdo trpí takové počínání státu. Nikdo, kdo i nadále trpí, abychom se této moci podřizovali, jako nyní s absurdními tvrzeními o ptačí chřipce, by se ovšem neměl divit, když se ráno probudí a s úlekem zjistí, že je mrtev: zabit mocí, kterou jako občan demokratického státu trpěl.
V demokratickém právním státu by panika kolem ptačí chřipky byla stejně nemožná jako AIDS a očkování. My občané státu musíme realizovat právní stát. Pak nebude mít šanci nejen AIDS, ale ani žádná pseudověda nebo ptačí chřipka. Mohu pouze říci: Nedej šanci ptačí chřipce! Nevěř lžím, které ti předkládají! Přezkoumej si to! Používej svůj rozum!

přeložila Namu a Jiří Fiala,
www.paprsky1.de
převzato z www.faktuell.de

zdroj: http://www.ezinespirit.info/download/espirit_2006_2.pdf

Žádné komentáře:

Okomentovat