23.05.09

VIDEO: Nejmocnější lidé světa

Mnoho lidí je přesvědčeno, že poměrně malá skupina nejbohatších lidí se snaží o ovládnutí světa. Indícií je mnoho, velká média o tom mlčí a to ovšem budí ještě větší podezření. Ti nejbohatší lidé, o kterých je řeč, jsou totiž i hlavními akcionáři obřích mediálních koncernů, jako jsou Time Warner, News Corporation, Walt Disney a Viacom.

Jsou tak bohatí a tak mocní, že nejsou ani uváděni v žebříčku 100 nejbohatších lidí světa v časopise Forbes. Ani na posledních místech, kde jsou "chudáci", kteří nemají ani miliardu dolarů.

Přitom majetek Rotschildů se odhaduje na 500 bilionů dolarů, tedy o čtyři řády více, než mají nejbohatší lidé na žebříčku, Waren Buffet a Bill Gates.

Má se za to, že prostředkem, kterým se tito lidé snaží ovládat svět jsou především tři organizace polotajného až tajného charakteru. Jsou to Council on Foreign Relations, Bilderberg a Trilateral Commission.

U založení všech tří organizací stojí m.j. David Rockefeller. I řada dalších nevlivnějších lidí v těchto organizacích se opakuje. Jsou mezi nimi finančníci, prezidenti a ministři zahraničních věcí USA i některé korunované hlavy.

Na webu je o těchto organizacích mnoho informací. Mezi nezávažnější patří přepis přednášky amerického mediálního a vládního insidera Myrona C. Fagana "Illuminati and Council on Foreign Relations" (český překlad zde:
http://www.matrix-2001.cz/prispevky/exkluzivne/iluminati/iluminati.htm

Dost informací je i ve Wikipedii, která se těší pověsti spolehlivého zdroje informací.

Ale jak už jsme se zmínili, ve velkých médiích je o těchto oranizacích zachováváno velké mlčení.

O to je zajímavější, že se o jedné z těchto organizací, Bilderdergu, objevila reportáž v jedné z českých televizí, TV Barandov, kterou je možno nalézt v jejich archivu.

Link zde: http://www.barrandov.tv/47056-nejmocnejsi-lide-sveta

zdroj: http://www.nenasili.cz/cs/3525_video-nejmocnejsi-lide-sveta

Žádné komentáře:

Okomentovat