27.05.09

Predvolebný billboard

Ponúkame všetkým politickým stranám na Slovensku šablónu reklamného billboardu na predvolebnú kampaň. Bohužiaľ na Slovensku je to tak...

CONTEMPLATE!



Kauzy súčasnej vlády


Kauzy predošlej vlády


neprestáva ma udivovať, že aj napriek týmto faktom sa ešte medzi nami nájdu ľudia ktorí týmto zlodejom chodia tlieskať a vyjadrujú im svoju podporu.

Svet je len taký akým si ho urobíme

„Pokračovanie v tom čo nefunguje neznamená že to bude fungovať lepšie“ Charles J. Givens.

Než začnete tento citát analyzovať treba si uvedomiť racionálnu postupnosť. Inak povedané najprv je potrebné urobiť si poriadok doma, až potom sa môžeme pokúšať meniť svet. Aby sme si vedeli poradiť s problémom doma musíme najprv precitnúť samy čo je asi najproblematickejšia časť. Začnime prehovárať k našim blízkym otvorme im oči a naučme ich sa nebáť postaviť za dobrú vec. Pretože ako sa hovorí kto so zlom nebojuje ho automaticky podporuje.

Ľudia majú vrodený vnútorný strach z vplyvných ľudí, treba si však uvedomiť že nie sú nič viac ani menej ako my, aj oni robia chyby(Nájdete ich hneď niekoľko za deň a to sa nemusíte ani snažiť) ktoré by sme mali s radosťou využívať proti nim.Musíme sa snažiť zaviesť pre začiatok aspoň nejakú transparentnosť. Je proste nemysliteľné aby nami zvolený zástupcovia konali proti nám alebo na náš úkor. Bytostne sa to dotýka nás všetkých tak prečo to tolerujeme? Odpoveď je jednoduchá mystifikácia.

Ďalší krok vpred je organizácia a vytvorenie nejakého plánu ( Cieľov o ktoré sa bude skupina usilovať ). Niekoľko skupín niekoľko cieľov pričom každá bunka sa zameria na určitý špecifický problém. Bude to stáť veľa úsilia a námahy ale iná cesta podľa mňa neexistuje. Počas tohto procesu sa vyselektujú vodcovské osobnosti ktoré by sa časom pretlačili vyššie. Nad ďalšími krokmi nemá zmysel uvažovať pokým zatiaľ nie sme schopný zatiaľ ani racionálne uvažovať. Každý krok je nutné vycibriť do dokonalosti než sa uskutoční. Nemohlo by sa nám stať azda nič horšie ako dať zámienku médiám aby nás vykreslili v zlom svetle a poštvať proti nám zbytok obyvateľstva ktorý sme ešte nestihli osloviť. Nebudem konkretizovať určite ste už pár podobných situácií postrehli.

Problémom konšpiračných teórii je zahmlievanie skutočností elitami. Tympanom musí byt osoba odhodlaná získať nezmanipulovane a mnohdy aj neprezentované informácie médiami viac než priemerne inteligentná aby si vedela vybrať tie „správne“.

A nezabúdajme že aj taká ničivá sila ako lavína začína len ako jemne sneženie.

Ospravedlňujem sa za značné zgeneralizovanie témy len sa chcem pokúsiť aby čitatelia z článku pochytili čo najviac aby len nečítali a nekrútili hlavami ale aby sme konečne aj priložili ruku k dielu.

Ryuzaky.

reakciou na uvedený článok je stránka "vieme čo chceme" určená ľuďom ktorí chú pomôcť aktivizovať sa a spraviť niečo pre to aby to tu nedopadlo veľmi zle.


spoluprácu na iniciatíve ponúkajú:

nwoo.sk
www.zeitgeistmovement.sk
dolezite.sk
911.yweb.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat