23.05.09

Ľudstvo sa necháva viesť túžbou po smrti

Estónsky autor Juri Lina (angl. forma mena Jyri Lina) v 600-stránkovej knihe pod názvom "Architects of Deception" (Architekti klamlivého úskoku) ponúka hlbokú úvahu o charaktere moderných dejín.
V podstate ide o to, že prevažná časť západnej spoločnosti sa pridala k židovskej finančníckej elite a osvojila si slobodomurárstvo, satanskú filozofiu, ktorá reprezentuje podvedomú túžbu ľudstva po smrti. Tí sa nazdávajú, že v konečnom dôsledku z toho krviprelievania a utrpenia v dôsledku "nového svetového poriadku" nejako vyťažia.

Hoci to zneje neuveriteľne, bizarne a deprimujúco, Lina píše, že 300 (zväčša židovských) bankovníckych rodín používa slobodomurárstvo ako svoj nástroj na podkopanie, kontrolu a degradáciu západného sveta. Toto hľadisko zodpovedá záznamu z vyšetrovania NKVD z roku 1938, keď istý člen Iluminátov menoval mnohé z týchto bankovníckych rodín (viď môj článok "Rothschild diriguje Červenú symfóniu").
Na základe archívov mocnej francúzskej Veľkej orientálnej lóže, ktorých sa v júni roku 1940 zmocnili a neskôr ich zverejnili Rusi, Lina detailne popisuje, akým spôsobom slobodomurárstvo konšpirovalo o svetovládu a vyvolalo väčšinu veľkých revolúcií a vojen modernej éry. (Lina, str. 332)

Slobodomurári, v mnohých prípadoch židovského pôvodu, sú zodpovední za komunizmus, sionizmus, socializmus, liberalizmus (a feminizmus). Tí majú radi veľkú vládu, pretože to je konečný monopol. "Svetová vláda" (diktatúra) je konečnou trofejou. Práve toto je vidina za útokmi 9/11 a za "vojnou proti terorizmu".

Všetky tie "svetové revolučné" hnutia odrážajú Luciferovu rebéliu voči Bohu a prírode, ktorá stojí v srdci slobodomurárstva. Milióny naivných idealistov hypnotizujú prísľubmi utópie, založenej na materializme a "rozume" a oddanej "slobode, rovnosti a bratstvu", "spoločnému majetku" alebo nejakej inej idealistickej pasci. Tomuto sa hovorí: "Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú."

Lina píše: "Primárnym cieľom moderného slobodomurárstva je vytvoriť nový svetový poriadok, duchovný Šalamúnov chrám, kde by ne-členovia neboli ničím iným, než otrokmi (a)... kde ľudské bytosti obetujú bohu Jahve." Lina cituje početné židovské zdroje, podľa ktorých je slobodomurárstvo založené na judaizme a je "výkonným politickým orgánom židovskej finančníckej elity".

Spoločným cieľom týchto slobodomurárstvom inšpirovaných hnutí je podkopať rasu, náboženstvo, národ a rodinu ("všetky kolektívne sily, okrem našich vlastných") tým, že presadzujú sociálne rozdiely, seba-uspokojovanie a "toleranciu" k miešaným manželstvám, k ateizmu, nihilizmu, globalizmu, sexuálnemu "oslobodeniu" a homosexualite, čo zredukuje počty obyvateľov na uniformovanú, nefukčnú a prispôsobivú kašu.

Linu a iných, ktorí sa pokúšali upozorniť ľudstvo na podmienky, v ktorých sa skutočne nachádza, rutinérsky označujú za antisemitov, fašistov, pravičiarskych "nenávistníkov" tí, ktorých nepriamo zamestnávajú bankári.

Táto taktika chráni konšpirátorov pred skúmaním a znemožňuje diskusiu o našom smutnom údele.
Ja sám mám židovský pôvod. Ale ja nemám úcast na bankovníckom monopole a to isté platí pre väčšinu Židov. Aby sme si to s niečím porovnali, mafiu zväčša pokladajú za taliansku, ale väčšina Talianov k nej nepatrí. Taliani však brutálne nenapadajú oponentov organizovaného zločinu a nenazývajú ich "rasistami" a "nenávistníkmi". To by vyzeralo veľmi podozrivo. Ale Židia sa kompromitujú hájením slobodomurárskych bankárov a ich peverznej vidiny pre ľudstvo.
Moji štyria starí rodičia zahynuli v židovskom holokauste. A ja sa dožadujem vedieť, prečo v skutočnosti zomreli. Slobodomurárski bankári v Londýne a ich druhovia dostali k moci Hitlera, aby mohli vyprovokovať vojnu, mať kontrolu nad Stalinom a ospravedlniť vytvorenie Izraela. Títo zradili ne-sionistických Židov a spôsobili ich smrť. Tí používajú židovské obyvateľstvo rovnakým spôsobom ako používajú slobodomurárov.

Nemôžeme porozumieť modernému svetu, kým neuznáme, že je to dôsledok slobodomurárskej konšpirácie. Ľudia tomu neveria, hoci dôkazy im denne hľadia do tváre. Vo svete je vyše 6 miliónov slobodomurárov v 32 000 lóžach, z toho 2,5 milióna sa nachádza v Spojených štátoch. V roku 1929 patrilo 67 % kongresmanov do nektorej zo slobodomurárskych lóží. V Anglicku je 360 000 slobodomurárov. Viac než 5 % britských sudcov sú slobodomurári. Lina je presvedčený: "Slobodomurárstvo zohráva v západnej spoločnosti rovnakú rolu, akú hrala Komunistická strana v Sovietskom zväze. Ak nepatríte do niektorej lóže, nemáte šancu na rýchlu kariéru, bez ohľadu na to, aký máte talent." Píše, že slobodomurári nielenže kontrolujú politiku, ale doslova všetky oblasti západnej spoločnosti, vrátane vied a kultúry, "Súčasný kultúrny život je už doslova nevedomý", píše. "Sme svedkami kultúrnej senility."

Slobodomurár H. G. Wells v pamflete "Otvorená konšpirácia: Náčrt na svetovú revolúciu" (1929) popisuje "otvorenú tajnú spoločnosť", pozostávajúcu z popredných postav spoločnosti ako skrytú silu, ktorá napomôže zaistiť svetové zásoby, zredukovať populáciu prostredníctvom vojny a nahradiť národný štát svetovou diktatúrou.

Slobodomurárska ideológia
Ľudské bytosti prirodzene priťahuje dobro a zlo ich odpudzuje. Preto sa zlo vždy predstavuje ako dobro. Slobodomurárstvo sa verejnosti a svojim vlastným členom nižšieho stupňa predstavuje ako hnutie, ktorého cieľom je urobiť "dobrých ľudí ešte lepšími" a ktoré je zasvätené humanizmu, tolerancii, kresťanstvu a čo ja viem čomu ešte. Ale keby toto bola pravda, museli by donucovať svojich členov k zachovaniu tajomstva narezávaním hrdiel? Odsúdili by ich toľkí pápeži a toľké krajiny by ich zakázali?

Ja nemám v úmysle napadať mnohých slušných mužov v nižších "modrých" stupňoch zasvätenia, ktorí nie sú si vedomí skutočnej funkcie slobodomurárstva a jeho charakteru. Ale je tu veľa dôkazov a osobných výpovedí o tom, že slobodomurárstvo je satanský kult, zasvätený vyznávaniu smrti. Keď napríklad taliansku Veľkú orientálnu lóžu v roku 1893 vyhodili z paláca Borgiovcov v Ríme, vlastník tam našiel svätyňu, zasvätenú Satanovi. Talianski slobodomurári v tých rokoch vydávali noviny, v ktorých často priznávali: "Naším vodcom je Satan!" Slobodomurári priznávajú aj to, že majú revolučnú politickú agendu. Lina cituje typické vyhlásenie zo slobodomurárskeho nemeckého časopisu z roku 1910: "Hnacia myšlienka sa v každom čase sústreďuje na skazu a anihiláciu, pretože moc tejto veľkolepej tajnej spoločnosti môže vzrásť len na ruinách existujúceho poriadku spoločnosti."

Záverom
Konšpirácia Iluminátov je brzdou, zodpovednou za spomalenie vývoja ľudstva. Ľudstvo sa podobá osobe, ktorá trpí vážnym onemocnením a prepadá sa do kómy.
Juri Lina napísal túto odvážnu knihu preto, aby nás oživil. Vraví, že je pred nami "najväčšia duchovná kríza v histórii ľudstva... Títo nám vzali dejiny, našu dôstojnosť, našu múdrosť, česť, zmysel pre zodpovednosť, naše duchovné porozumenie a tradície." A za to čiastočne môžeme viniť aj seba, vraví. "Nedokázali sme konať proti slobodomurárskemu šialenstvu preto, lebo sme až neuveriteľne naivní. Dokonale nás zaviedli; ignorovali sme všetky varovné znamenia."

Končí v nádejnom tóne píšuc, že zlo sa napokon vždy stáva nefunkčným a zničí samo seba. "Slobodomurárstvo v sebe nesie semeno svojej vlastnej skazy."
Zdá sa, že toto je naša najväčšia nádej, keďže verejnosť je príliš slabá a nie je schopná tomu odporovať.

Dr. Henry Makow, kanadský publicista židovského pôvodu
"Mankind's Death Wish"
http://www.redicecreations.com/specialreports/masondw.html

zdroj: http://www.protiprudu.info/ludstvo_sa.html

1 komentář:

  1. Paskvil. Spojovat iluminátské uctívače satana s obětováním v Šalamounově chrámu křesťanskému Bohu JHWH je buď nerozum, nebo dezinformace. Mnohem lepší článek o struktuře a historii svobodných zednářů a iluminátů je zde: branyvnimani.cz
    viz článek Poslední varování: dějiny nového světového řádu (část 1)

    OdpovědětVymazat