07.05.09

Pravda a láska tak znovu prehrávajú v boji s klamstvom a sebectvom, ktoré sa za ne vydávajú.

Už sme vás informovali, že v parlamente do druhého čítania postúpila nebezpečná novela trestného zákona. Teraz musíme s ľútosťou konštatovať, že v utorok 28. apríla táto novela prešla v takmer pôvodnom znení. S ľútosťou preto, lebo ustanovenia tejto absurdnej novely možno zneužiť nielen proti extrémistom, ale proti každému. Novela účinnosť nadobúda 1. júnom 2009.

o pár dní neskôr prichádza správa od susedov /Česká republika/

Za jásotu nejvěrnějších poskoků současného režimu, ,,nezávislých novinářů”, schválila v pondělí 4.5. vláda Mirka Topolánka ohánějící se často slovem demokracie dle mého názoru na návrh I. Langera naprosto šílenou ,,strategii boje s extremismem”. Sice to trvalo, ale nakonec jsme se dočkali, kruh, započatý v roce 1989, se pomalu uzavírá, vládnoucí režim ve snaze omezit svobodu slova a shromažďování znovu sahá k prostředkům, o kterých jsme si mysleli, že se s nimi díkybohu již nikdy v reálném životě nesetkáme.

Ba co více, jde s dobou, zavádí i některé novoty jako např. ,”speciální mobilní cely”, v nichž se mají ihned na místě odehrávat ,,rychlé soudy”. Můžeme být rádi, že komunisté byli tak zastaralí, kdyby je něco takového napadlo, dočkali bychom se tehdy možná i mobilních šibenic. Ačkoliv při svatém zápalu, jaký v boji extremismem i ,,extremismem” předvádí zejména pánové Langer a Kocáb(kdysi onblíbené desky Pražského výběru již mám připravené k likvidaci), se jich možná ještě dočkáme. Asi to není náhoda, že v čele ,,nové” úřednické vlády, která by zřejmě měla tuto směrnici uvádět v život, je dlouholetý karierní bolševik Jan Fischer, spíše to jenom ilustruje podstatu onoho sametového podvodu, který je v listopadu oslavován.

celý článok tu

zdroj: http://deliandiver.org/2009/05/prijdou-i-mobilni-sibenice.html

Žádné komentáře:

Okomentovat