27.05.09

KTO ZARÁBA NA HLÚPOSTI SLOVÁKOV?

Ako prísť k autu zadarmo, alebo celkom fajn biznis?

Skupina povedzme 10 ľudí (stačí z TV , z reklamy, z audiotext. spol., predajca automobilov) sa dohodne, že zadarmo zoženie sebe aj svojím známym - rodinným príslušníkom, diskrétnym priateľkám a.p.d nové auto

Vymyslí súťaž "ALFA 123"

ZA predpokladu, že denne pošle SMS 100 000 ľudí je zisk 6 miliónov korún. Ak auto stoji do 800 000 Sk je to celkom fajn biznis pre niekoho.

Nielenže sa denne zaplatí niekomu zo skupinky autíčko, ale v pohode vyjde aj miliónik na odvysielanie reklamy v TV nejakých pár miliónikov sa zvýši aj na vytvorenie reklamy a v konečnom dôsledku zarobí aj audiotextová spoločnosť a predajca áut.

A kto to všetko zaplatí - no predsa naivní Slováci, ktorí v domnení, že vyhrajú auto denno denne posielaju SMS za 60 SK - poniektori aj niekoľko krát denne.
Ved čím viac ľudí SMS-kuje milióny niekomu pribúdajú. Pri 200 000 ľudí denný príjem už 12 miliónov korún a čo ked niektorý deň pošle SMS 500 000 ľudí (zisk 30 mil. korún)

Len tak ďalej Slováci, posielajte SMS ďalej zaplaťte skupinke predom určených ľudí autíčka a ešte im dajte pár miliónikov aj na benzin. Šikovne vymyslené, fakt!

Videli ste niekto verejné losovanie??? Účasť notára - načo a keby aj, ten za 1-2 melóny potvrdí všetko. Prinesená zabalená obálka o 19.55 nesie predom určenú osobu zo skupinky a naivný Slovák si povie - a zase som nevyhral :o) )

Kto na tom zarobi ???

1. predajca automobilov predá 77 áut

2. audiotextová spoločnosť

3. reklamná agentúra - výroba reklamy

4. televízia za odvysielanie reklamy

5. skupina ľudí a ich známi získajú zadarmo autá na ktoré sa im poskladaju naivni Slováci

6. tá ista skupina zarobi niekoľko desiatok miliónov korún

zdroj: http://www.magnificat.sk/nd/clanky/ktozar.html

Žádné komentáře:

Okomentovat