01.03.09

Výzva NWOO občanom všetkých národov

žiadajte svoju vládu o vyšetrenie a potrestanie vinníkov zodpovedných za vznik krízy

Každý muž žena a dieťa na Zemi sa rodí slobodný a rovný v dôstojnosti a právach

Naša vláda má ochraňovať nás a naše rodiny.

Máme právo sa zúčastňovať na politických záležitostiach mojej krajiny

Máme právo na prácu a poctivú plácu

a máme právo očakávať primeraný štandard života

Všeobecná deklarácia ľudských práv

Pretože sa svet stáva stále viac vzájomne previazaný a globálny, spoločné dobro ľudskosti by malo byť spracované na rovnakej úrovni.

V dôsledku hospodárskej a ekonomickej krízy prišlo a prichádza o prácu milióny ľudí po celom svete. Stali sme sa rukojemníkmi nezodpovedného hazardovania. Rastie strach, beznádej a zúfalstvo ktoré prerastá v otvorené protesty.

Pracujúci ľudia po celom svete sú trestaný za nezodpovedné prehmaty skupinky maklérov, bez akejkoľvek možnosti ovplyvniť tento proces. Pre nestálosť situácie si nikto netrúfa odhadnúť skutočné dôsledky tejto krízy na ľudí.

Preto sa obraciame na Vás našu vládu, na Vás, našich zástupcov zvolených z ľudu ktorým sme vyslovili svoju dôveru vo voľbách, s výzvou aby ste na medzinárodnej úrovni iniciovali vyšetrenie takzvanej „Washingtonskej“ krízy, aby skutočný vinníci zodpovedný za jej vznik boli obžalovaný a súdne stíhaný pred medzinárodným súdnym tribunálom za zločiny proti ľudskosti. Tento krát sa už neuspokojíme s planými výhovorkami, zahmlievaním a odôvodneniami všetkých spôsobených následkov - touto Vami toľko obľúbenou a ohlupujúcou odpoveďou.

Poučený vývojom z minulosti, po periodicky sa opakujúcich krízach, ktoré mali priami dopad vždy len na obyčajných pracujúcich ľudí, ktorý sa nijako nepodieľali na jej vzniku a nedokázali jej zabrániť, sa odôvodnene domnievame, že aj napriek Vašim balíčkom ekonomických opatrení nemáme istotu, že sa v budúcnosti situácia nezopakuje, pokiaľ vinníci zostanú nepotrestaný tak ako tomu bolo doteraz.

Žádné komentáře:

Okomentovat