27.03.09

malá analýza

tento krát na konci článku nenájdete žiadne zdroje - uvedené skutočnosti, sú na internete a môžete si ich kedykoľvek overiť.

takže k našej analýze

Predstavte si, že idete po ulici a vidíte holohlavého chlapíka, ktorý má na tričku tento symbol:



Čo si o ňom pomyslíte? Predpokládám, že Vaše pocity nebudú príliš pozitívne, skôr naopak. Naviac iste budete súhlasiť, že sa tento človek dopúšťa nosením zobrazeného hákového kríža na tričku trestného činu, pretože propagácia nacizmu je u nás zákonom zakázaná. Lenže pokiaľ ste teraz so mnou súhlasili, tak ste se nechali krásne zmanipulovať. Daný symbol je totiž ľavotočivý a v buddhizme značí lásku a milosrdenstvo, kdežto nacistický hákový kríž je pravotočivý! Daná manipulácia bola od začiatku umocnená predstavou chlapíka s holou hlavou, ktorá Vás, bez ohľadu na fakty, naviedla k presvedčeniu, že se jedná o známý hákový kríž.

V článku Psychologická operace - manipulace veřejného mínění 2 sme spomínali paradigmu psychologickej operácie, ktorá je vedená v troch fázach - Problém – reakcia – riešenie (v angl. Problem-Reaction-Solution)

teraz do tejto rovnice dosadíme súčasnú situáciu

Zámerom NWO s týmto svetom prekáža na ceste k cieľu príliš mnoho obyvateľstva na tejto planéte. Problém z minulosti keď sa svet delil na socialistický a kapitalistický tábor s množstvom štátov sa im podarilo z veľkej časti úspešne odstrániť. Ale nemalo to skoro žiadny vplyv na počet obyvateľov tejto planéty v pomere žijúcich a mŕtvych v rámci lokálnych vojnových konfliktov.
Takže po tom ako sme sa pretvorili na konzumnú spoločnosť, príliš unavenú rozmýšlať nad tým čo sa okolo nás deje, hnaný za čo najväčším ziskom a zhŕňaním nepotrebných vecí, nasleduje logický krok - zobrať ľuďom ich "obľúbenú hračku" a nechať ich klesnúť až na najčiernejšie dno - zastaviť zdroj príjmu a obrať ich o to za čím sa tak slepo naháňali - majetok.

1. krok Problém - v tejto fáze autoritárske zložky pripravia a vytvoria umelý problém, ktorý zámerne v daný okamih spustia. Paralélne s tým na tento problém vyvíjajú riešenie, ktoré dokončia ešte pred spustením onoho problému - začína kríza.
2. krok Reakcia - prirodzenou reakciou obetí tohoto problému je šok a údiv (shock and awe), ktorý je následne vystriedaný hlasmi, žiadajucími napr. prísnejšie opatrenia, které by vylúčili, aby sa podobný problém opakoval dochádza k požiadavkám na elimináciu nebezpečia, ktoré z tejto strany hrozí.Tá istá strana, ktorá problém spustila, predstaví svoje pripravené riešenie - ľudia sú čoraz viac znechutený, pribúda hlasov volajúcich po revolúcii.
3. krok - Riešenie - charakteristickou rysou tejto fáze je, že riešenie od obetí daného problému (ktorú tvorí vätčšinou prosté obyvateľstvo) vyžaduje určitý ústupok vo forme vzdania sa nejakého konkrétného práva alebo slobody, ktorej se do tejto doby tešilo - sme ochotný vzdať sa svojho pohodlia a vyraziť do ulíc. Ľudia sú nahnevaný čoraz viac, pribúda agresia. Pomaličky a nebadane sa v médiách objavuje ponúkané riešenie - vojna ako východisko z krízi.

Nachystaná pasca.

Otázkou zostáva prečo NWO všetko vychádza a sú vždy o krok pred nami. Pre odpoveď nemusíme chodiť ďaleko. Určite im nechýba súdržnosť, podriadenie svojich osobných záujmov skupine, v mene dosiahnutia cieľa z ktorého budú mať v konečnom dôsledku prospech všetci členovia. Stačí sa pozrieť do diskusných príspevkov na niektorých stránkach... o súdržnosti medzi nami nemôže byť ani reči, vládne vzájomné uráženie a napádanie. Ďalšiu kategóriu tvoria komentáte ako napr. ja som pripravený, čakám kedy to niekto začne... Alebo tak čo teda navrhujete?

NIČ - ZAĆNITE KONEČNE POUŽÍVAŤ VLASTNÝ ROZUM!!!

test bol prebraný zo stránky: http://www.qark.net/clanek/emocni-manipulace-se-slovy-2-dil

Žádné komentáře:

Okomentovat