30.03.09

Človek ako dobrý biznis

V bežných a alternatívnych médiách sa objavili správy odhaľujúce závažné prepojenie medzi prezidentom Obamom a skupinou pre obchodovanie s uhlíkom, ktorá má priame väzby na Rímský klub a Trilaterálnu komisiu.
Obama v podstate pomohol financovať teóriu globálneho otepľovania, ktorého hlavným pôvodcom má byť človek,ako mechanizmus za účelom dosiahnutia zisku a sociálneho inženierstva, ktorú sa teraz snaží "pretlačiť" prostredníctvom Kongresu.
Obama ešte pred svojou kandidatúrou na prezidenta dal takmer 1,1 miliónov dolárov v dvoch samostatných grantoch súkromnej firme Chicago Climate Exchange (CCX) ktorá sa snaží zastrešiť v Severnej Amerike obchodný systém pre všetkých šesť skleníkových plynov, s pridružením projektov po celom svete.
Investičná spoločnosť Ala Gora - Generation Investment Management - ktorá sa zaoberá predajom uhlíkových kompenzačných možností je najväčším akcionárom CCX.
Maurice, ďalší silný zástanca tejto teórie, ktorému sa pripisuje zakladateľstvo moderného environmentálného hnutia, rovnako úzko spolupracuje s vedením CCX.

zdroj: http://www.prisonplanet.com/research-reports-obama-intimately-tied-to-phony-environmental-movement.html

Žádné komentáře:

Okomentovat