25.03.09

"najneústavnejší" zákon od vzniku samostatného Slovenska.

konečne sa Vám podarilo našetriť na nejaký ten malý domček, alebo Vám v banke schválili hypotéku? Môžete sa celý nadšený presťahovať a v prípade hypotéky sa ďalších 30 rokov "modliť", aby nič neprekážalo Vašemu uhrádzaniu splátok s úrokmi ktoré sa skoro rovnajú čiastke o ktorú ste žiadali.
Jedného dňa sa Váš krásny sen, ale môže zmeniť na nočnú moru tým, že si vo svojej schránke nájdete oznámenie začatia vyvlastňovacieho konania.Svoj majetok nebudete môcť užívať, lebo ho bude užívať investor, a to dokonca bez poskytnutia akejkoľvek náhrady.
Vo vyvlastňovacom konaní sa nelicituje. Vyvlastňovacie rozhodnutie vydávajú stavebné úrady bez súhlasu vlastníka, proti jeho vôli a v jeho neprítomnosti – ako jednostranný autoritatívny rozhodovací právny akt štátneho orgánu. Ak vyvlastňovacie konanie prebehne zákonným spôsobom, je nezvratné a nemôže ho dôvodne zrušiť ani súd.
V dnešnom článku denníka sme.sk - Fico útočil na demonštranta občan s transparentom "Okrádanie ako za totality, to je slovenská sloboda a demokracia" vinil štát za to, že mu ukradol pôdu.„Je to trošku také trápne divadlo, ktoré nám organizujú, ale my sme naučení aj na horšie veci,” povedal Fico.
NECH ŽIJE DEMOKRACIA!!!
zdroj: http://www.vyvlastnenie.sk/clanok/a/vazneho-vyvlastnovaci-zakon-v-utorok-poslanci-rozhodnu-o-najneustavnejsom-zakone/
http://www.sme.sk/c/4362912/fico-utocil-na-demonstranta.html

Žádné komentáře:

Okomentovat