19.03.09

Projekt Montauk - jeden z mnohých satanských projektov New World Order

Vláda USA dodnes popiera existenciu projektu Montauk. Doposiaľ známe informácie sú však šokujúce, ba až neuveriteľné. Všetko sa to zdá byť ako z nejakého fantastického filmu. O tom, čo sa vlastne stalo v roku 1980 sa len ťažko hovorí. Dokonca oficiálna internetová stránka venujúca sa projektu Montauk bola v USA vládou zakázaná a jej autori sú stíhaní pod podmienkou. (www.montaukproject.com).

* Celá základňa pod zemou mala viac ako 12 podlaží a pracovalo v nej niekoľko stovák pracovníkov.
* Bezdomovci a deti boli taktiež zapletené do experimentov ovládania mysle a programovania mozgu - len zopár z nich prežilo. Fakty sú neúprosné - počas 70-tych rokov zmizlo z New Yorku vyše 80% všetkých bezdomovcov.
* Bol vytvorený časový tunel, pomocou ktorého bolo možné cestovať kdekoľvek v čase a v priestore
* V projekte bola použitá mimozemská technika, ktorá sa v spolupráci s mimozemskou civilizáciou nakoniec použila pri vytvorení priestorového tunelu na priamy presun na domovskú planétu v súhvezdí Sírius
* Na unesených bezdomovcoch sa sirotách boli skúšané rôzne experimenty naprogramovania mozgu a ich mysle boli preprogramované. Množstvo z nich zomrelo a sú pochovaní priamo v oblasti. Ostatní boli prepustení s vymazanou pamäťou.
* Nikola Tesla, ktorého smrť bola nafingovaná na zmätenie verejnosti, bol vedúci výskumu
zdroj:http://www.strach.wgz.cz/montauk
http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2005020701

Žádné komentáře:

Okomentovat