05.07.09

Teraz sme už všetci antisemiti

Antisemitizmus sme zvykli definovať ako rasové predsudky voči Židom. Ale teraz používaný výraz "nenávisť" predstavuje niečo celkom iné: opozíciu voči sionizmu - politickému programu, ktorí aj mnohí Židia pokladajú za odporný. Organizované židovstvo tým, že stotožnilo antisemitizmus s opozíciou voči sionizmu, dalo vlastne všetkým povolenie byť antisemitmi.

V Sovietskom zväze považovali antisemitizmus za "kontrarevolučný" a prísne ho trestali. Podobne je teraz na Západe antisemitizmus politickým zločinom a to preto, lebo sa to nezhoduje s novým svetovým poriadkom. Napríklad novinárku z Winnipegu Leslie Hughesovú v roku 2008 vyčiarkli z kandidátskej listiny liberálov preto, lebo v článku z roku 2003 spomenula, že Izraelčania vopred vedeli o útokoch 9/11. Pritom prednášala na kurzoch tolerancie a absolútne nemala nejaké nevraživé pocity voči Židom.

Jej zločin je politický (teraz zažalovala židovské skupiny na súde). Ja vo svojich článoch upozorňujem Židov, že centrálni bankári ich používajú pri realizácii svojich plánov ustanoviť celosvetovú diktatúru. Stále zdôrazňujem, že podobným spôsobom používajú každý významnejší národ, náboženstvo a organizáciu. Kanadský židovský kongres ma však napriek tomu obviňuje z "nenávisti voči Židom" a snažia sa dosiahnuť, aby mi zakázali písať na túto tému. Absurdita obviňovať syna obetí holokaustu z antisemitizmu len podčiarkuje pravú politickú povahu môjho "zločinu".

Antisemitom ste vtedy, keď...
Rev. Ted Pike cituje z amerického zákona z roku 2004 (Global Anti-Semitism Review Act), aby ukázal, ako sa definuje ten druh politickej aktivity, ktorú chcú kriminalizovať (viď "The Real Motive Behind Dept Of Global Anti-Semitism").

Napríklad za antisemitizmus sa považuje:
1. akákoľvek zmienka, že židovská komunita má kontrolu nad vládou, médiami, medzinárodným podnikaním a svetom finančníctva
2. "silné anti-izraelské cítenie"
3. "zlomyselná kritika" predstaviteľov Izraela - minulých alebo súčasných
4. kritika židovského náboženstva, jeho náboženských predstaviteľov alebo literatúry (zvlášť knihy Talmud alebo kabaly)
5. kritika americkej vlády a kongresu za to, že sa nachádza pod podvratným vplyvom židovsko-sionistickej komunity (vrátane AIPACu)
6. kritika židovsko-sionistickej komunity za presadzovanie globalizmu (t.j. nového svetového poriadku)
7. obviňovanie predstaviteľov židovstva a ich stúpencov, že sú zodpovední za ukrižovanie Krista Rimanmi
8. spochybňovanie čísla "6 miliónov" obetí holokaustu
9. označovanie Izraela za "rasistický" štát
10. naznačovanie, že existuje "sionistická konšpirácia"
11. tvrdenie, že bolševickú revolúciu v Rusku uskutočnili Židia a ich vodcovia
12. "znevažujúce" vyjadrenia o osobách židovského pôvodu
13. popieranie práva zväčša ateistických Židov na okupovanie Palestíny
14. naznačovanie, že za útokmi 9/11 bol Mossad

V podstate teda platí, že ak veríte v pravdu a spravodlivosť, tak ste antisemita.

Ak veríte v slobodu prejavu, v právo skúmať všetky záležitosti a v naozaj demokratický proces, ste antisemita.

Ak sa staviate proti tyranii, korupcii a vraždeniu, ste antisemita.

Ak antisemitom nie ste, tak potom ste prinajmenšom neinformovaný alebo prinajhoršom "kúpený" (vendu). Nový svetový poriadok premení 90 % svetovej populácie a najmenej polovicu Židov na antisemitov. Takže toto je skutočná agenda? Pri hľadaní viny odvrátiť pozornosť od
centrálnych bankárov a ich nežidovských slobodomurárskych prisluhovačov?

Synagóga Satana
Kniha Andrew Hitchcocka "Synagóga Satana" je chronológiou roli Židov v sprisahaní centrálnych bankárov (t.j. utváraní nového svetového poriadku), ktorú nemožno ignorovať. Spolu s mojou knihou "Illuminati" poskytuje vynikajúci úvod do tejto témy. Jedinou nevýhodou je, že Hitchcock neuvádza zoznam použitých zdrojov. Použil napríklad horeuvedené citáty z internetu, ale neuvádza, že ich zo zákona vybral rev. Pike.

Ale jeho tvrdenia si možno ľahko overiť na internete. Sám som bol veľmi
prekvapený, koľko novej informácie a unikátnych úvah som našiel.
Hitchcock vysvetľuje, ako sa "znárodnenie" Bank of England v roku 1946 vymklo z rúk. Poskytuje novú informáciu o umení vytvárať peniaze. Zrozumiteľne vysvetľuje význam Noemových zákonov.
Keď čítate tú knihu, postupne vo vás narastá zlosť, keď si uvedomujete ten stupeň šikanovania, zločinnosti a trúfalej odvahy (čucpah) niektorých Židov. Tí Židia vôbec nie sú Bohom vyvolení, ale Satanom - čo je záležitosť, ktorá by mala zaujímať predovšetkým tých, ktorým možno pripísať zväčša naivitu, spokojnosť samého so sebou,
pohodlnú prispôsobivosť, zbabelosť, oportunizmus a dokonca aj istú snahu uhovieť. To isté možno povedať o tých Američanoch, ktorí svojimi daňovými poplatkami podporujú americké vojnové zločiny v Iraku a v Afhganistane. Nikto z týchto nemôže držať hlavu vysoko.

Hitchcock cituje Wernera Sombarta, ktorý vraví, že od roku 1820 "bola už v Európe len jediná moc a to moc Rothschildova". Vraj moderný kapitalizmus a amerikanizmus nie je ničím iným, než "vydestilovaným židovským duchom". Istotne by sme mohli analyzovať pozitívne a negatívne stránky tohto ducha, zvažovať materiálne blaho oproti duchovnému, kultúrnemu a politickému bankrotu. Musíme si uvedomiť, že moderná západná civilizácia je v podstate kabalistická (slobodomurárska) a židovská a to čoraz väčšou mierou.

Záverom
Reprezentuje nový svetový poriadok potrebu centrálnych bankárov skonsolidovať moc? Je to vyvrcholenie židovskej agendy alebo ide o všeobecnejšiu satanskú agendu? Ja sa nazdávam, že tieto tri agendy sa zhodujú a navzájom sa prelínajú. Náš svet, to je výsledok dlhodobého satanského sprisahania zvrhnúť kresťanskú civilizáciu a nastoliť zahalenú diktatúru, používajúc pritom masové médiá,
vzdelávanie a zložité technológie. Kartel centrálnych bankárov do toho nasadil všetkých tých lotrov, čo predávajú Američanov dolu vodou, ako napríklad Davida Rocfellera, toho amerického občana.

George Orwell v románe "1984" predvídal, že realitu obrátia hore nohami. Čierne bude bielym, presne podľa diktátu Veľkého brata. Teraz, keď je už sloboda prejavu politickým zločinom, Orwellovo proroctvo sa naplnilo. Musíme klásť odpor voči globalistom, pretože práve my máme skutočnú moc. Ľudia, ktorí sú príliš hlúpi a slabí, aby sa dožadovali svojich slobôd, si nezaslúžia byť slobodní. Teraz nás podplácajú našimi vlastnými peniazmi, ale časom od nás budú za to
vyžadovať návratnú platbu v podobe krvi.

Dr. Henry Makow, kanadský publicista židovského pôvodu
http://www.henrymakow.com/were_all_anti-semites_now.html

zdroj: http://www.protiprudu.info/teraz_sme.html
5.7.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat