09.07.09

Obama chce podkopávať bezpečnosť Ruska. Vyhlásila Predsedníčka Progresívnej socialistickej strany Ukrajiny (PSSU) Natália Vitrenko

Kyjev, 8. júla, http://www.vitrenko.org/start.php?lang=1&part_id=1&article_id=8216

Rozprávka o reštarte vzťahov medzi USA a Ruskom, ktorú šíria americké prostriedky masovej informácie a niektorý ruskí žurnalisti – nie je ničím iným ako spôsob oslabiť ruskú moc a začať rozklad Ruska z vnútra.


Som presvedčená, že Obama sa nezriekne dolára ako svetového platidla, nebude súhlasiť s reformovaním Medzinárodného menového fondu a Svetovej obchodnej organizácie, ktoré zabezpečujú USA možnosti okrádať celý svet. Obama sa nevzdá ani rozširovania NATO v Európe, ani vtiahnutia Ukrajiny a Gruzínska do NATO.

To, že sa prezident Obama stretol z takzvanou opozíciou na čele s Garri Kasparovom, hovorí o začiatku operácie zameranej na rozklad Ruska zvnútra.

Tak to začínali na Ukrajine, keď Ronald Regan dosiahol prepustenie z vezenia Levka Lukjanenka, Vjačeslava Černovola a iných, takzvaných disidentov. Potom aktivizovali organizáciu „RUCH“ a administrácia USA ju vyhlásila za opozíciu na Ukrajine a uviedla ju k moci. Potom cez svoju opozíciu odklonila Ukrajinu od Ruska.

Som presvedčená, že hlavná úloha Obamu počas návštevy v Rusku – konštituovať jednotnú opozíciu na čele s Kasparovom a začať s procesom rozkladu Ruska.

Rusi, buďte veľmi pozorní a vnímateľní, neverte úsmevom amerického prezidenta! V jeho rukách je tvrdá a ťažká tehla ktorou chce udrieť po Rusku.

zdroj: http://www.suvislosti.eu/index.php?i=2871
9.7.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat