10.07.09

Ideozločin....

Svoboda znamená svobodně prohlásit, že dvě a dvě jsou čtyři. Jestliže je toto dáno ostatní z toho vyplyne.

George Orwell 1984…str 80

...George Orwella …

Glosy© Zdeněk Patrick - Praha 2009

Kompilace, variace na totéž téma:

Úkolem ideopolicie: vyhledat, pohrát si, vysílit a příkladně zničit.

Ideobrigádníci: ideozločince po průběžném šmírování obklíčit, dezinpretovat a co nejefektivněji poplivat (předběžný skupinový mobing vítaný).

Ideozločin spočívá v klamavé představě ideozločince, majícího dojem svobodného pocitu říkat základní a tudíž velmi nebezpečné pravdy. Ve skutečnosti ideopolicii ani „za mák“ nezáleží na správnosti součtu. Naopak. Pravdivostní hodnota součtu musí být vždy závisle proměnná. Závislá na ústředním motivačním požadavku denního rozkazu Strany a Sovětu, jenž je vydáván v doporučeném denním tisku a celoglobálním TV vysílání Reality Show.

Přičemž jeden z nejnebezpečnějších ideozločinů je vedle poplašných zpráv, pomyšlení, že kdysi bylo nebe nádherně modré, hvězdy na noční obloze překrásně svítily a voňavý vítr čechral vlasy, je zločin dotyku nezávislého myšlení. Tato nebezpečná alternativa ideozločinu nakonec vždy vede do pokušení ohrozit předvoj lidstva – klan neomylných, pevně semknutý kolem Velkého Bratra.
Navíc může vystresovat ideobrigády natolik, že se stanou nepoužitelnými.

Z důvodu prevence a v důsledku stárnutí slov, jsou některá slova a slovní spojení vyjmuta z obecně používaného jazyka a postavena mimo zákon.

Jejich další používání je trestný ideozločin.
Typickým příkladem zločinu dotykem zlého myšlení, je nedovolené a nanejvýš společensky nebezpečné použití slovního spojení: „policejní stát“. Rovněž tak nesprávná myšlenka, např. že Zeměkoule není placatá, může být hodnoceno jako organizované spiknutí směřující k potlačení práv a svobod Velkého Bratra.. Tedy neodpustitelné kacířství v trestní hodnotě: vaporizace s podezřením na buřičství a rebelii ve smyslu porušení zákonů a principu občanské společnosti a jejích hodnot,
Za vrcholný cynizmus ideozločince budiž považován jím zaviněný únik pravdivých informací na veřejnost.
Tyto informace jsou vyhodnoceny bezpečnostním aparátem MŠBLUV (Mininisterstva "pro štěstí a blaho prostého lidu s urychlenou vaporizací"), vždy jako „for one eye only“.

Pouze pro potřeby aparátu VB: Jako poplašnou zprávu ideozločince určeného k vaporizaci může Velký bratr vyhodnit průběžně… jak se mu zamane. Přičemž placatost Zeměkoule hraje svoji roli při podezření z úhlavního ideozločinu - symbolickou a zejména odstrašující roli při potírání krajního extremizmu - rozuměj názorové hladiny nálad prostých občanů, kteří náhodně pochopili naše odporné zločiny a nahlédli do principu námi centrálně řízené devastace.

zdroj: http://smit.wz.cz/
10.7.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat