22.07.09

Tajomné vlády (10)

Je asi zbytočnosťou polemizovať či tajomné spolky sú v súčasnosti realitou, alebo nie. Jedinou otázkou je rozsah ich kontroly a manipulácie hlavných svetových udalostí.

Taktiež je isté, že členovia týchto spolkov kontrolujú mnohé veľké korporácie a banky. Tieto korporácie následne kontrolujú globálne nerastné a energetické zdroje, dopravu, farmaceutiku, poľnohospodárstvo, telekomunikácie a masmédiá.

Tajné spolky si ďalej kupujú alebo poskytujú vysokých vládnych úradníkov, ktorí vykonávajú politiku, akú požadujú. Za to ich aj náležite odmeňujú. Obvykle je to nejaké miesto vo finančných inštitúciách (napr. investičných fondoch, bankách atď.) Spolky ovplyvňujú národné voľby a politiku.

Keď si zosumarizujeme všetky fakty, tak celkovým cieľom týchto spolkov je nastoliť jednu svetovú vládu (čím všetky krajiny strácajú vlastnú národnú suverenitu). Čiže obyčajný človek má stále menej a menej vplyvu na osud svojej krajiny a následne aj na svoj vlastný.

Dôkazy jasne poukazujú na jednotný záujem členov tajných spolkov a ukazujú, že títo členovia, ich blízky, spoločníci sú úzko prepojení. Prominentní členovia spolkov dominovali svetovej scéne už od čias Mayera Rothschilda, Cecila Rhodesa a Johna D. Rockefellera. Ich spolky boli počas celej svojej histórie navzájom prepojené určitým konšpiračným reťazcom. Vyzerá to tak, že vykonávajú plán presne podľa akéhosi harmonogramu, ktorý bol zosnovaný už pred mnohými rokmi - plán Illuminati a Slobodomurárov.

zdroj: http://www.g-vision.sk/dual/behind/tajomne-vlady-10/
22.7.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat