29.06.09

Tajomné vlády (6)

Dynastia Rothschildovcov je synonymum medzinárodného bankovníctva a ich tajné stopy môžme nájsť vo všetkých svetových udalostiach ako v minulosti, tak aj v súčasnosti.

Táto tajná dynastia začala Mayer Amschel Bauerom, nemeckým židom, ktorý sa narodil v roku 1744 vo Frankfurte. Jeho otec bol obchodníkom s hodvábnymi šatami aj napriek nariadeniu, ktoré zakazovalo židom vykonávať túto činnosť. Neskôr si zmenil meno na Rothschild, z dôvodu narastajúceho antisemitizmu.

Od samých začiatkov Rothschildovci pochopili dôležitosť blízkych kontaktov s politikmi, ľuďmi, ktorí nielenže určujú veľkosť deficitu štátneho rozpočtu, ale taktiež smerovanie domácej a zahraničnej politiky. Taktiež pochopili rozsah vplyvu kráľovských rodín.

Na prelome 19-20 storočia sobáše medzi členmi prominentných židovských imigrantských rodín boli veľmi bežné. Dôvodom bolo zachovanie a rozšírenie ich obrovského majetku. Častejšie to bolo v Amerike, ako v Európe. Napr. Solomon Loeb si za manželku vzal sestu Abrahama Kuhna a Kuhn si vzal Loebovu sestru. Jacob Schiff sa stal ich partnerom, keď si vzal dcéru Loeba. Felix Warburg z váženej hamburgskej bankovej rodiny sa oženil s dcérou Jacoba Schiffa. Paul Warburg si vzal ďalšiu Loebovu dcéru. V Goldman Sachs&Co, dvaja Sachsovci si vzali dve Goldmanove dcéry.

Nielen cez manželstvá, ale aj cez agentov sa rozširovali majetky. Rothschildovci (z dôvodu antisemitizmu ) mali v USA svojich agentov ako Morgan a Rockefeller, ktorí s ich peniazmi vybudovali veľké ríše, prostredníctvom ktorých kontrolovali bankovníctvo, biznis, ropu, oceľ atď. a riadili ekonomiku USA spôsobom, ako to robili Oppenheimerovci v Južnej Afrike.

Rothschildovci taktiež kontrolovali Bank of England. Ak niekde vypukla vojna, Rothschildovci stáli za oponou, vytvárajúc konflikt a financujúc obidve strany. Takže ak nie je zisk, vytvorí sa konflikt a zarába sa dvojnásobne.

zdroj: http://www.g-vision.sk/dual/behind/tajomne-vlady-6/

Žádné komentáře:

Okomentovat