07.06.09

Miliardář Kevin Trudeau: Elita chce dvě třetiny „hlupců“ zcela vymazat z planety

Kevin Trudeau osobně mluvil se členy Bilderbergerů, kteří bezostyšně obhajovali masové vyklučování lidské populace.



Paul Joseph Watson
Prison Planet.com
27. května 2009
Miliardářský podnikatel Kevin Trudeau, který byl nepřetržitě obtěžován a žalován FTC za propagaci alternativní zdravotní léčby, řekl včera Alex Jones Show, že elitáři a členové Bilderberg, se kterými osobně mluvil o jejich přání dohlédnout, aby "dvě třetiny hlupců" byly vymazány z planety.
Trudeau připustil, že byl nedávno v Řecku a naznačil, že navštívil setkání skupiny Bilderberg, přičemž také uvedl, že osobně zná mnoho členů Bilderberg, se kterými "rozmlouvá pravidelně".
Přelidnění je primární obavou elity, a bylo předmětem nedávného tajného setkání miliardářských "filantropů" v New Yorku. Elitáři zakrývají svoji agendu humanistickou rétorikou potřeby přirozeně snížit světovou populaci prostřednictvím antikoncepce a vzdělávání, přičemž ve skutečnosti, jak jsme vyčerpávajícím způsobem zdokumentovali, má jejich program svůj původ v nelidské pseudo-vědě eugeniky, která poprvé vzkvétala v Británii, a v ideologii rasové a genetické nadřazenosti, která byla později přijata nacisty, za pomoci Rockefellerova financování…
"Některé rozhovory se odehrávají na 60 metrů dlouhých jachtách u pobřeží Monaka - nevěřili byste, co se skutečně odehrává za zavřenými dveřmi," řekl Trudeau, a poznamenal, že Alex Jones odhalil takové věci ve svých dokumentárních filmech, obzvláště Endgame. Miliardář řekl, že nedávno strávil nějaký čas v Monaku s korunním princem Albertem II.
Trudeau uvedl, že elitáři, se kterými mluvil, říkali, že jejich plány jsou pro větší dobro lidstva, ale ve skutečnosti plně věří tomu, že na Zemi existují dva druhy lidí, vládnoucí elita a "včely dělnice", a že elita není definována nezbytně penězi nebo mocí, ale svým genetickým původem.
Trudeau šokujícím způsobem podrobně popsal rozhovory s elitáři, během kterých nestoudně připouštěli své přání masivní globální redukce populace.
"Seděl jsem na lodích u pobřeží Barbadosu s chlápky, kteří v zásadě řekli, že potřebujeme dostat z planety dvě třetiny hlupců - byl jsem na těch setkáních," řekl Trudeau, a dodal, že taková slova nebyla vyřčena zlým způsobem, ale jako "věc faktu" s odůvodněním, že taková věc by byla dobrá pro planetu Zemi.
Trudeau zasvěceně řekl, že elitáři pohlížejí na Alexe Jonese jako na obtížný hmyz, ale tolerují ho, protože věří, že Jones, stejně jako samotný Trudeau, "odcitlivují lidi na tuto realitu" - což jistým způsobem pracuje v jejich prospěch.
"Bylo mi řečeno, že je to důvod, proč ještě dostávám pozvánky na jachty," dodal Trudeau.
Trudeau řekl, že elita je rozdělena do dvou táborů, jedné větší frakce, která "kategoricky věří, že jsou geneticky lepší, než zbytek populace", a druhé menší frakce, skládající se především z mladších lidí, kteří Trudeauovi poskytují informace, a ten "dospěl k závěru, že někteří lidé jsou chytřejší než jiní, někteří lidé jsou talentovanější než jiní, někteří lidé jsou motivovanější pracovat… ale všem by mělo být umožněno uspět nebo selhat ve své vlastní volbě nebo iniciativě… a zde právě nyní existuje rozkol a rozdělení na nejvyšších úrovních," řekl Trudeau.
Vybízíme lidi, aby si poslechli celý rozhovor s Kevinem Trudeau na YouTube, protože je plný znepokojivých informací o stavu mysli elity e jejich budoucí agendy, obzvláště ve vztahu k ekonomice. Případně nás podpořte předplacením si Prison Planet.tv a získejte přístup k denním vysoce kvalitním audio a video archivům Alexe Jonese, spolu s nepřeberným množstvím dalších multimédií.

Zdroj translation OSUD.cz 2009

Žádné komentáře:

Okomentovat