20.06.09

Ďeň narcisov

Ďeň , keď mnohé inštitúcie citovým ovplyvňovaním nabádajú verejnosť k tomu, aby finančne prispela na aktivity onkologického priemyslu. Miliárdy korún sa takto rok čo rok na celom svete vyzbieravajú od ľudí, ktorí žijú v domnienke, že peniaze pomôžu pacientom s rakovinou. Napriek všetkým miliardám, čoraz viac ľudí však na rakovinu ochorieva a aj zomiera. Mnohí sa pýtajú, ako je možné, že napriek všetkým tým peniazom a pokročilej technológii, ktorú máme, liečba rakoviny, ako ju zaužívala chemická medicína, je tak neúčinná (vedecký dôkaz o tom nájdete v článku Chemoterapia - čierny závoj onkológie). Kde sú tie peniaze a ten donekonečna sľubovaný spásonosný liek?

Tieto a mnohé iné odpoveďe na podobné otázky nájdete v prvej knihe Kampane za pravdu v medicíne (so sídlom vo Veľkej Británii) "RAKOVINA - prečo stále umierame bez spoznania pravdy", o ktorej bližšie informácie, vrátane výberu z obsahu, nájdete na stránke. Ak máte skutočný záujem urobiť niečo pre tých, ktorí rakovinou trpia, alebo o nej jednoducho chcú vedieť a vyhnúť sa jej, vrelo vám túto jedinečnú knihu odporúčame.

Veríme, že aj stránka Bádateľ (a mnohé informácie, na ktorých zhromažďovaní neustále vo voľnom čase a bezplatne pracujeme) ako aj kniha Vám poskytnú cenné a čo najpravdivejšie informácie o zdraví a zdravotníctve. Záujem o tieto informácie neustále rastie, o čom svedčí aj zvyšujúci sa počet návštevníkov Bádateľa.

Povedzte prosím o nás aj svojim priateľom a známym. Každý si predsa zaslúži poznať pravdu a nežiť uprostred propagovaných lží.

Ešte raz Vám ďakujeme za prejavenú pozornosť a záujem a prajeme veľa zdravia, ktoré máte predovšetkým vo svojích rukách.


S pozdravom

Damian Kuzmovic

zdroj: www.badatel.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat