14.06.09

Tajomné vlády (4)

Bilderberg Group je skupina silných a vplyvných mužov a žien, vrátane členov európskych kráľovskych rodíny, ktorí sa každý rok v tajnosti stretávajú, aby „prediskutovavali určité záležitosti“ sveta.

Mnohí činnosť tejto skupiny považujú za konšpiráciu silných k zosnovaniu svetových udalostí. Členovia sú súčasne často aj členmi buď CFR, alebo Trilateral Commission.

V podstate Bilderberg Group sú určitou neoficiálnou sortou CFR v medzinárodnom merítku. Sú aj názory, že stretnutia Bilderbergs sú zčasti organizované a sponzorované CIA a MI6.

Ťažisko moci v Bilderbergu je rozložené medzi Rockefellerovcami a Rothschildovcami. Klan Rockefellerovcov je súčasne aj akýmsi linkom medzi CFR Trilateral Commission a Bilderbergs. Obzvlášť najmladší syn David.

Oficiálne vytvorenie tejto vysoko tajnej organizácie sa datuje na začiatok päťdesiatych rokov minulého storočia, nasledujúc neoficiálne stretnutia medzi členmi európskej elity v štyridsiatych rokoch. Stretnutí sa zúčastňovali európsky ministri zahraničných vecí, holandský princ Bernhard a poľský socialista Dr. Joseph H. Retinger. Retinger bol neskôr považovaný aj za otca Bilderbergs.

Hlavný podnet na stretnutia Bilderberg Group vyšiel od holandského princa Bernharda. Bernhard bol bývalým členom Nazi Schutzstaffel (SS) a zamestnanec nemeckého I.G. Farben v Paríži. V roku 1937 sa oženil s holandskou princeznou Julianou a spolu s britským lordom Viktorom Rothschildom sa stal majoritným vlastníkom akcií v Dutch Shell Oil.

Potom, čo Nemci napadli Holandsko, kráľovský pár sa presťahoval do Londýna a bolo to práve tu, kde po vojne Rothschild a Retinger navrhli princovi Bernhardovi, aby založil Bilderberg Group. Princ bol osobne predsedom tejto skupiny do roku 1976. Rezignoval po tom, čo na povrch vyšla skutočnosť, že prijal veľkú sumu peňazí od spoločnosti Lockheed, aby zabezpečil zvýšenie predaja ich lietadiel v Holandsku.

Jedným z predsedov bol aj britský lord Peter Carrington (jeden z bývalých gent. tajomníkov NATO), ktorý bol prepojený s Rothschildovcami ako obchodne, tak aj rodinne.

zdroj: http://www.g-vision.sk/dual/behind/tajomne-vlady-4/

Žádné komentáře:

Okomentovat