02.11.10

F E S T I V A L Očovský SLNOVRAT

F E S T I V A L Očovský SLNOVRAT

Túžime po tom, aby tu bol kvalitný festival plný informácií, ktoré možno ešte dnes nazývame "alternatívnymi", ktoré však už zajtra môžu patriť k všeobecne uznávaným a samozrejmým faktom - a tomu môžeš pomôcť aj TY!

Vážení čitatelia,
prezreli ste 10 miliónov stránok. Nemôžem nemyslieť na osobnosti, ktoré sme mali tú česť predstaviť. Autorov, každý špička vo svojom obore. Obetaví a mimoriadne pracovití, vo voľných chvíľach, bez nároku za odmenu – bez nich by CEZ OKNO nemohlo existovať (teda určite nie nespoplatnené...). Vzdajme im hold za ich nezištnú prácu, za ich štúdie, preklady, či úvahy, ktorými obohacujú tento priestor.

Po dva a pol roku usilovnej práce na poli internetu je zrejme čas urobiť stretnutie. Osobný kontakt je osobný kontakt, o tom niet pochýb, aj keď mi asi dáte za pravdu, že máme radi internet a možnosti, ktoré ponúka. Prednášky, prezentácie, predajné akcie, vystúpenia, dobrá zábava, odovzdávanie cien „Čajomil roka“ a „Sedem divov internetového sveta“ – to všetko pod jednou strechou počas dvoch dní. 11. a 12. 12.

V polke decembra sa teda otvorí niečo ako "Portál do sveta 3D" a CEZ OKNO uvidíte aj inde než na svojich obrazovkách. A kde je to miesto? No predsa v srdci Slovenska, v rodisku polyhistora Mateja Bela, v Očovej!

Skvelej spolupráci s OZ Listy a s Remeselným dvorom predchádzalo jedno bez preháňania magické stretnutie. Intuícia ma doviedla k človeku, s ktorým sme si okamžite porozumeli a odvtedy sa dejú veci, ktoré sa doteraz nediali. Stretnúť dobrých ľudí je vždy Sviatok a môcť s nimi Spolupracovať o to väčší!

Myšlienka zorganizovať ezoterický festival vznikla už v roku 2005, ale muselo sa udiať naozaj veľa, aby sa idea zhmotnila. Veci museli vykryštalizovať (ľudia samozrejme tiež:), muselo vzniknúť množstvo priateľstiev a spoluprác, nehovoriac už o každodennej redakčnej práci. I prekladateľskej a programátorskej (mimochodom, dívate sa už na tretiu verziu webu od 12. februára 2008).

Za to, že sa môžeme spolu stretávať vo virtuálnom svete, vďačíme internetu. Skoro by sa mohlo hovoriť o svete „pred“ a „po“ vzniku internetu. Ale možno to funguje aj opačne, a CEZ OKNO získa festivalom ďalší rozmer. Verím, že nás všetkých to môže posunúť o poriadny kusisko ďalej! Ako každý SLNOVRAT:)

Dva a pol milióna návštev je určite dostatočný dôkaz priazne, no aj tak sa tešíme z prejavov vďaky. Som si istý, že rovnako tak ocenia prednášajúci a hostia festivalu Váš záujem. Môcť vidieť, či si potriasť ruku s ľuďmi, ktorých články čítavame – to je akiste veľmi lákavé, čo poviete?

Príďte!

Všetko dobré praje

Yezid

info o partnerstve a o možnosti prezentácie a predaja Vašich produktov na slnovrat@cez-okno.net | aktualizované info nájdete vždy na tejto adrese | o možnosti zakúpiť vstupenky budeme informovať na titulke | program podujatia zverejníme najneskôr 11. 11.

Prednášajúci a hostia
Fillo Marián
Hlávka Karol
Jesenský Miloš
Karlík Miroslav
Matisko Marcel
Mokráňová Zlatica
Nagy František


zdroj a celá pozvánka www.cez-okno.net

Žádné komentáře:

Okomentovat