06.11.10

Kto je za Wilikleaks?

Ako mediálna bomba zapôsobilo zverejnenie tajných dokumentov Pentagonu na stránkach Wikileaks. Pre tú časť populácie , ktorá sleduje iba mainstream to bolo šokujúce odhalenie zverstiev US armády. Pre tých čo čítajú alternatívne správy na internete to bolo prakticky len potvrdením toho, čo „ konšpiračné“ stránky uverejňovali už dávno pred „senzačným „ odhalením od Wikileaks.

A tak si iste mnoho z vás, podobne ako ja, položilo otázku „ Kto je za Wikileaks a komu ten únik mohol prospieť?“ Qui bono? A prečo to „uniklo až teraz?“
Všimnime si, že únik veľmi jasne pomenúva zabíjanie civilistov , ale US soldiers sú v časti prípadov“iba tí“, čo nezabránili zverstvám irackých vojakov. Vôbec nič neuniklo o zábave okupantov , ktorá spočívala v pohodení pušky AK47 poblíž chodníka a keď náhodne okoloidúci zo zvedavosti zdvihol pušku, ameriký ostreľovač ho zastrelil ako teroristu.
O operáciach Mossadu v Mosule, , dodávok a poradenstva terorizmu PKK, nie je ani slovo. Namiesto toho, nás kŕmia / ako hydinu/, že to chudobní Iránci plávajú cez Eufrat s výbušninami pripútanými k ich drevenej debne
Aká je realita? Tisíce ton výbušnín bol "omyl" v Iraku. USA sa nepodarilo zabezpečiť Saddámové sklady zbraní a tie boli vylúpené. Tieto zásoby boli obrovské. Predstava, že niekto bude dodávať zbrane do Iraku je šialená. V skutočnosti, je v Iraku viac pušiek ako ľudí! Je jednoduchšie kúpiť v Iraku útočnú pušku, alebo RPG, ako dostať zemiakové lupienky.
"Irán vraj školí irackých militantov , hovorí sa v uniknutých dokumentoch. Bloomberg a The Guardian už propagujú túto verziu. Irak mal miliónovú armádu a teda dostatok ľudí na výcvik. Viac ako má Británia v súčasnosti!

Všimnite si, že Wikileaks má schopnosť a personálne obsadenie prechádzať stovky tisíc stránok dokumentov. To je už slušne veľká organizácia. Alebo bolo účelom starostlivo odstrániť prípadné nežiadúce „úniky“ ? Ako obchod s drogami, masívne korupcie a krádeže ropy v Iraku.
Ako je možné, že neunikli informácie o príbehu sfalšovaného spravodajstvo o "zbraniach hromadného ničenia v Iraku," ? Vieme, že armáda mala rozkaz pokúsiť sa sfalšovať dokumenty, ktoré dokazujú, že oni našli plne funkčné jadrové, biologické a chemické zbrane a zariadenia. To by bolo zaujímavé čítanie .
Wikileaks zriedili správy o americkej pomoci Al-Kajde. USA sú obviňované iba z náhodnej pomoci Al-Kajde . Pravda je taká , že Al kajdu stvorila CIA .


A čo jeden z najväčších podvodov v Iraku - pľundrovanie ropných zdrojov. krádež ropy z oblasti Kirkúku - potrubie Ceyhan, ktoré ide do Stredozemného mora cez Turecko. Lode, naplnené ropou sú prevádzkované poisťovňami, a dokonca aj ako lode americkej pobrežnej hliadky!
V „úniku“ nie je ani slovo o tom, koľko ropy ukradli z Iraku!
Ako sa mohlo stať, že neuniklo ani slovko o Fallúdži. Mesto s vysokou radiáciou po americkom bombardovaní. Mlčí o tom Wikileaks naschvál? Pozrite si http://www.tvina.sk/index.php?program=20&video=1940
Uniklo veľa informácii o Afganistane. Ale ani slovko o príčine invázii do tejto krajiny. 11. September sa jednoducho do „uniknutých“ dokumentov nedostal. Že by táto udalosť nebola pre Wikileaks potrebná a zaujímavá? Alebo trávia viac času zakrývaním a podsúvaním „vhodných“, ale nie citlivých informácii verejnosti? Všetko, čo uniklo je dôkladne preverené, aby nič čo má skutočnú hodnotu neuniklo.

Vychádza z toho len jedno. Wikileaks je hra spravodajskej služby , ktorá má upriamiť verejnosť na , síce miestami brutálne , ale predsa, z hľadiska agresora, nedôležité informácie.
.

Je tu ale záludnější aspekt Wikleaks. Prostredníctvom prezentácie seba ako "anti-vojnová" a "verejne odvážneho," účinne ničí skutočný dialóg o vojnách a súčasne zabrala, v očiach verejnosti, pozíciu opozície !

Kto je teda Wikileaks?

Wikileaks je Izrael?
Áno je to veľmi pravdepodobné, naznačil Gordon Duff z Veterans Today,pretože iba Izrael má možnosti k preniknutiu na ministerstvo obrany. Oni nielenže majú veľa vyzvedačov v americkom velení,ale majú aj technické zariadenia na zber a filtrovanie dát. Čo je hlavné, majú motiváciu. Blízkovýchodné vojny vedie USA len a len v prospech a na nátlak Izraela.

Objavila sa správa o eskadre smrti , ktorá má Juliana Assanga vyriešiť. Nedajme sa pomýliť, organizátori tohto „úniku“ už obetovali milióny ľudí. Tak prečo nie jedného? Veď už poslúžil. A zatiaľ verne slúži a odhaľuje čo mu bolo dovolené odhaliť.
Žiadna iná krajina, v poslednej dobe , nezabila toľko ľudí, ako Amerika. Američania už dávno dokázali, že sú imúnni proti správam o mučení a zabíjaní. Prieskumy ukazujú,/podľa GD/ že čím viac nábožensky založený Američan, tým viac je ochotný akceptovať brutalitu, a len málo krajín je tak "nábožensky založených“ ako Amerika. K tomu dodám, že takýchto ľudí, ktorým je aj sto úderov palicou na chrbát málo, je aj v Európe veľa. Ale, len v prípade, že to nie je ich vlastný chrbát.


ZDROJ a více info:www.tvina.sk

Žádné komentáře:

Okomentovat