12.08.09

Tajomné vlády (11)

Mnoho sa už popísalo o úlohe a vplyvu slobodomurárstva na vývoj svetových udalostí, počínajúc s americkou a francúzskou revolúciou, cez dve svetové vojny až k súčasným udalostiam.

K lepšiemu porozumeniu ich vplyvu je vhodné uviesť niektoré z historických mien dôležitých slobodomurárov: G. Washington, Monroe, Jackson, Polk, Buchanan, Andrew Johnson, Garfield, Taft, Harding, Truman, Ford, Winston Churchill, Cecil Rhodes, Horatio Nelson, Duke Arthur Wellington, Sir John Moore, Simon Bolivar, Giuseppe Garibaldi, Franz Joseph Haydn (vytvoril hudbu pre Deutschland uber Alles), Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Wolfgang von Goethe, Voltaire (Francois-Marie Arouet), Giuseppe Mazzini, Mikhail Bakunin, Aleksandr Kerensky, Aleksandr Pushkin, Benito Juarez atď.

Slobodomurársky slogan Ordo ab Chao alebo Poriadok z chaosu je vo všeobecnosti považovaný za akýsi pokus tejto organizácie priniesť určitú znalosť do súčasného chaosu ľudskej viery a filozofie – a tým vytvoriť resp. dosiahnuť NWO.

Inak povedané tento slogan je "Tajnou doktrínou Illuminati" založenou na hegelianskom koncepte, kde kríza vedie k príležitosti. V podstate členovia tejto tajomnej organizácie pracujú na vytvorení chaosu, aby medzi ľuďmi vznikol hnev, nedôvera, frustrácia atď. Následne vo vysokom štádiu chaosu využijú volanie ľudí po nastolení akéhosi poriadku. A práve týmto poriadkom bude NWO.

Ak by sme sa zamerali len na súčasnú globálnu ekonomickú situáciu, tak môžeme bez obáv povedať, že umelo vytvorený finančný chaos skutočne vedie k nedôvere, hnevu, obáv a frustrácii ľudstva. Je to jednou zo štádií plánovaného spiknutia elity? Čo bude nasledovať po ňom? Útok na ďalšiu oblasť ľudského života? Alebo sa všetko skryje za ekonomický chaos, kde sa vytvorí globálny kolaps a následne sa využije „imaginárne volanie populácie“ po nastolení nového poriadku - NWO? Čas všetko ukáže!

zdroj: http://www.g-vision.sk/dual/behind/tajomne-vlady-11/
12.8.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat