27.10.10

SIONMAFIA

SIONMAFIA VYSTRAŠILA TRIO ODVÁŽLIVCOV

„Žijeme vo zvláštnych časoch, keď mladí i starí sú vzdelávaní v klamstve a ten, kto sa odváži hovoriť pravdu, je nazývaný šialencom či bláznom.“
Platón (320 pred n.l.)



V raji trhovej slobody možno diskutovať, znevažovať, zosmiešňovať či urážať všetko a každého, až na jednu jedinú výnimku – a to sú vyvolení, nedotknuteľní a chránení zákonmi Chazari, už dlhšiu dobu vystupujúci ako potomkovia izraelských kmeňov, aškenázska vetva svetového židovstva. V múzeu moderného umenia v N(J)ew Yorku môžete sochu Panny Márie obhácať výkalmi, prípadne umiestniť na filmovom plagáte ukrižovaného Krista na vagínu alebo kresliť Mohameda ako chcete, či vyrábať primitíva z každého patriota, ale...skúste zosmiešniť rabína, Davidovu hviezdu, izraelskú zástavu či negatívne vlastnosti Žida, tradované po celom svete v rôznych komunitách pre ich štýl života a prístup ku gojimom(nežidom).

Keď niekto nesúhlasil s oficiálnymi, pomýlenými a vnucovanými dogmami bol v minulosti pohanom, potom kacírom, neskôr triednym nepriateľom či sovietskym špiónom a teraz je to fašista, rasista a čo je najhoršie, ako vypálené znamenie v stredoveku - antisemita a popierač holocaustu. Stačí len povedať slovíčko na adresu utláčaných, týraných a prenasledovaných Chazarov alias aškenázskych Židov(česť výnimkám ako sú antisionisti, ortodoxní judaisti odmietajúci genocídny štát alebo Židia so schopnosťou sebareflexie), ktorí sami teraz vo svojom štáte prenasledujú, utláčajú a likvidujú gojimov a vlastne svojich semitských bratov.

Nestačí im len ich vlastný štát, z milosti Británie a s podporou USA, kolónie ich mocnej lobby, ale radi by diktovali aj nehodným gojimom ako žiť a podľa akého scenára existovať. Ak na to niekto poukáže- je to najväčší vyvrheľ ľudstva, aj keby to bola tisíckrát pravda!!!

Objavilo sa nám na svetovej scéne pozoruhodné trio osobností, ktoré nezávisle na sebe skonštatovali fakty na adresu mocných Chazarov a už sionistická mafia, ako Veľký Brat kontrolujúci každé ústa a každú myseľ, vystrčila pazúry a zahriakla odvážlivcov. Škoda, nahnala im toľko strachu, aby odvolali aj bez upálenia.

Kto sú títo smelí zajkovia v chazarskom globálnom chotári, kde inšpektori politickej korektnosti sú schopní každého previnilca zodrať aj z kože? Bývalý člen predstavenstva Nemeckej centrálnej banky Thilo Sarrazin, eurokomisár z Belgicka Karl De Gucht a americký filmový režisér Oliver Stone. A máme tu finančníctvo, politiku a kultúru – a všade podobný názor na aktivity Chazarov alias stelesnenie vyvoleného národa spoza rieky Jordán.

Zdroj ... celý článek a video ... tv ina

Žádné komentáře:

Okomentovat