12.10.10

Nový světový řád

Nový světový řád
K tomu, co zde budete číst mě vlastně inspirovalo zpravodajství našich televizních stanic. Byly to křečovité úsměvy komentátorů a nejrůznější drby vydávané za zprávy z domova a ze světa. Říkal jsem si, jak je možné, že hlavní zprávou z domova je, že se Natálka vrátila z nemocnice domů. V některý den totiž touto zprávou zalepili čtvrt hodiny. Ne, že bych neměl soucit s malým dítětem, ale to jednoznačně ukazuje na to, že nám kdosi podsouvá cosi, aby uspokojil naší zvědavost po novinkách a zároveň zamlčel cosi důležitého. Všimněte si také toho, jak nám zpravodajství nejprve předžvýkají, aby bylo lehčeji stravitelné a zároveň zabralo co nejvíce času. Nejdříve nám komentátor řekne o co v reportáži jde, potom ukáží reportáž, kde stejnými slovy ještě jednou zopakují co už víme a potom nechají promluvit několik lidí, přičemž člověka, který má nejvíc co říct k danému problému ustříhnou uprostřed věty, zato babičce, která neví naprosto nic věnují i celou minutu. Něco tak bezduchého co předvádí veřejnoprávní i komerční televize se skutečně nevidí.

WHO prošetří sebe sama kvůli prasečí chřipce
Světová zdravotnická organizace (WHO) chce nechat prověřit svůj postup kolem takzvané prasečí chřipky nezávislými odborníky. Čelí totiž kritice, že nemoc přeceňuje a podléhá kvůli vakcíně proti prasečí chřipce farmaceutickým firmám.
Jiří Toman, Ratíškovice
Středa, 13.ledna 2010,
Prošetříme sami sebe ....to je stejné jako je studie " Poučení z krizového vývoje 1968 " kterou si nechal Husákův režim zpracovat !! Nic o ničem !
Měkké kovy budou způsobovat, že budou ztrácet svou mysl. Budeme slibovat z našich mnoha stran najít lék, přestože je budeme zahrnovat stále větším jedem.

Chobotnice NWO umírá? 5 Kissingerových společníků zabito; Kissinger pohřešován.
Pět vysoce postavených společníků Henry (Heinze) Kissingera bylo 12. prosince 2009 zabito a Kissinger sám je od té doby pohřešován, jak uvádí vysoké zdroje rozvědky. Dále, texaská právnická firma Troutman Sanders, která fungovala jako ústřední uzel pro finanční operace Bushových/nacistických rodin, byla uzavřena Interpolem, rovněž podle vysoce postavených zdrojů rozvědky. Tuto firmu jsme kontaktovali, ale do chvíle napsání tohoto textu se nám e-mailem odpověď nevrátila.
Šéfové Bushova klanu byli dáni do domácího vězení a šéf CIA Panetta byl umlčen, říkají zdroje. Rovněž slýcháme, že prezident Obama a vice-prezident Biden byli odstaveni od moci a mají být nahrazeni Nancy Pelosi a Hillary Clinton. V řadách nacistů je v důsledku tohoto aktuálního vývoje velký chaos a zmatek.

A mnohem více ZDE .... http://www.novysvetovyrad.wbs.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat