14.09.09

Bývalý taliansky prezident hovorí, že útoky 9/11 riadila CIA a Mossad

Bývalý taliansky prezident Francesco Cossiga, ktorý verejnosti prezradil operáciu Gladio, povedal teraz talianskym najstarším a najčítanejším novinám Corriere della Sera, že teroristické útoky 9/11 riadila CIA a Mossad a že toto je všeobecne známe tajným službám vo svete.

"Všetky tajné služby Ameriky a Európy vedia, že katastrofálny útok naplánovali a zrealizovali (tajné izraelské služby) Mossad s pomocou sionistického sveta, aby mohli z neho obviňovať arabské krajiny a aby donútili západné mocnosti k účasti na vojnách v Iraku a v Afganistane.", povedal.

Cossigu v júli 1983 zvolili za prerzidenta talianskeho senátu a v rokoch 1985 až 1992 pôsobil vo funkcii prezidenta republiky. Jeho otvorenosť veľmi hnevala taliansky politický establišment a neskôr ho donútili odstúpiť, keď informoval verejnosť o existencii a svojej osobnej účasti na operácii Gladio. Išlo o neusporiadanú spravodajskú sieť pod záštitou
NATO, ktorá v 60-tych, 70-tych a 80-tych rokoch na mnohých miestach v Európe uskutočňovala bombové útoky pod falošnou vlajkou, z ktorých potom obviňovali domácu alebo geopolitickú opozíciu. Agent siete Gladio Vincenzo Vinciquerra v marci 2001 vypovedal: "Museli ste útočiť na civilistov, ženy a deti, nevinných ľudí, neznámych a veľmi vzdialených od
politickej hry.

A dôvod k tomu je jednoduchý: donútiť verejnosť, aby sa obracala na štát v zabezpečení väčšej bezpečnosti." Cossiga prvý raz vyjadril pochybnosti o útokoch 9/11 už v roku 2001. Keď teraz hovorí, že útoky uskutočnila samotná Amerika a že tajné služby o svete o tom vedia, to človeku veľa napovie. To je ďalšie potvrdenie, o ktorom sa nemožno dozvedieť od americkej propagandistickej mašinérie či v tlači alebo v televízii. Vďaka jeho bohatej životnej skúsenosti a postaveniu, Cossigu nemožno brať na ľahkú váhu.

American Free Press: "Itraly Ex-President: CIA And Mossad Ran 9-11"

http://www.rense.com/general87/d3.htm

zdroj: http://www.protiprudu.info/september09.html#byv
14.9.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat