03.07.11

Tajomné vlády (1)

Myšlienka, že malá, bohatá, vládnuca Elita kontroluje Ameriku a svet sa zdá byť celkom reálna a v skutočnosti je podporovaná aj určitými faktami.
Shadow Governemnts

Nepomerné množstvo zdrojov Ameriky je kontrolovaných len malou časťou jej populácie. Podľa štúdia z roku 1983 asi len 2% amerických rodín kontrolujú 54% národného bohatstva (v súčasnosti to číslo bude určite vyššie). A asi 10% ľudí vlastní 86% celkových finančných aktív. Viac ako polovička amerických rodín buď nevlastnia nič, alebo len dlhy. Cyklus bohatí sa stávajú bohatšími, zatiaľ čo chudobní chudobnejšími začal značne akcelerovať v 60-tych rokoch minulého storočia.

Je známy aj ďalší fakt, že USA využívajú svetové prírodné zdroje nepodstatne viac, ako je ich percentuálne zastúpenie v rámci planéty (využívajú vo väčšej miere ako im na počet obyvateľov percentuálne prináleží).

Takže kto vlastne kontroluje USA a celý svet?

Každý už počul o Elite, ktorá vlastní väčšinu zdrojov, manipuluje ceny akcií, kontroluje globálne ceny a vyhýba sa daniam. Taktiež udržujú monopoly nad energiou, medicínou, zbraňami atď. Takisto má silný vplyv na médiá a na samotné vlády. Členovia tejto Elity taktiež patria do tajomných spoločenstiev ako Illuminati, Skull and Bones, Knights of Malta a do vnútorných kruhov Slobodomurárstva.

Ale kto vlastne sú tá Elita? Kto sú títo muži a zopár žien, čo kontrolujú a riadia osud našej planéty? Prečo všetko robia v tajnosti? A prečo sa spolčujú v tajomných organizáciách ? Aké sú ich ciele a agenda? Koľko vplyvu a kontroly majú títo ľudia na reálne dianie vo svete ?

Čo je zrejmé aj bežnému pozorovateľovi je skutočnosť, že tajné spoločnosti nielen že existovali a stále existujú, ale počas minulých storočí aj hrali kľúčovú úlohu vo svetových udalostiach . Čo je nejasné je, kto sú to „Oni“, koľko ich je a aké majú prepojenia medzi jednotlivými skupinami.

V roku 1909 Walter Rathenau z General Electric v Nemecku povedal: „Tri sto mužov, kde každý pozná každého riadia ekonomický osud Európy a následníkov si vyberajú len zo svojich kruhov (Committee 300!?)“.

J.P. Kennedy zo známeho klanu Kennedyovcov kedysi poznamenal: „Päťdesiat mužov riadi Ameriku a aj to je asi veľké číslo“.

A čo tak skrytá moc a kontrola? Kde sa vlastne nachádza? Jedna z možností by bola, že prichádza zo strany silných bánk, korporácií a poistných spoločností, ktoré sú podporované vojenskými veliteľmi, alebo presnejšie povedané vojensko-priemyselným komplexom. To by bolo aj v poriadku, avšak kto má kontrolu nad týmto vojensko-priemyselným komplexom? (pokrač.)

převzato z http://www.g-vision.sk/behind/tajomne-vlady-1/

Žádné komentáře:

Okomentovat