27.10.09

!!!USA jsou ve STAVU NÁRODNÍHO OHROŽENÍ!!!

Barack Obama vyhlásil kvůli viru A/N1H1 stav národní nouze. Noční můra začala a to jste ještě nešli spát. Nyní je u moci FEMA. Co to znamená?

Skrytá genocida právě začala. Barack Obama, loutka, kterou si na post prezidenta bývalé ekonomické, dnes už pouze vojenské velmoci dosadily utajené elity tohoto světa, odstartoval dnes proces skryté genocidy, která bude mít za následek totální destrukci amerického způsobu života a lidských práv. Pokud je v USA vyhlášen jakýkoliv stav nouze, k moci přichází agentůra FEMA, neboli agentůra pro krizové ( vyjímečné ) stavy. Tato organizace potom přebírá veškerou vojenskou moc v USA. Může být během hodiny vyhlášeno stanné právo, ale nejen to. V USA jsou vystavěny stovky koncentračních táborů jenž čekají pouze na své nové nájemníky. Tyto objekty patří pod správu FEMY. Média zrácejí svobodu projevu ( né že by jí předtím měly ), lidé mohou být uvězněni bez udání důvodu a vězněni na dobu neurčitou. Mučení je povoleno.

Agentůra FEMA se zodpovídá pouze prezidentovi USA, který do komerčních médií papouškuje projevy, jejichž autory je světová elita, nikoliv Obama sám. Nutno zde podoknout, že FEMA může nastoupit k moci kdykoliv vypukne vyjímečný stav. Nikde však není zmíněno, kdy tento vyjímečný stav nastává. Jedná se o vtip, kterému se nikdo nemůže smát.

Závěr:

Autora románu poznáte tak, že dílo je napsáno literárním stylem, jenž je pro něj specifický. Román nazvaný ,, Novodobé Spojené státy Americké“ píše tajná stínová vláda světa. Styl, jakým jsou sepsány novodobé dějiny je pro tohoto autora typický. Máme zde pravděpodobně dvě možnosti, jak se bude situace vyvíjet.

První možnost:

Občané USA se nechají dobrovolně očkovat proti viru A/N1H1 a prezident později zruší stav národního ohrožení.

Druhá možnost:

Začnou obrovské nepokoje, jenž vyvolá vakcína proti prasečí chřipce, která bude ve skutečnosti zabíjet a mít velmi negativní vedlejší účinky. Lidé se začnou bouřit. V tom momentě napochodují do ulic USA národní gardy, otevřou se koncentrační tábory, jenž FEMA tak dlouho pro tyto rozsáhlé akce chystá. Nastane v podstatě rozklad USA a malá občanská válka. Lidé budou zabíjeni, jako viníka budou úřady označovat vir A/N1H1.

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=651066

zdroj: http://www.budicek.hovnet.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=164

varovanie: Vakcíně proti prasečí chřipce ve Švédsku podlehlo víc lidí než nemoci samé

27.10.1009

Žádné komentáře:

Okomentovat