28.12.09

Další záminka k nastolení NWO

28.12.09.zdroj zvedavec.org

Británie: Podle Prison Planet je to s údajným atentátníkem pokoušejícím se odpálit bombu na palubě letadla Northwest Airlines letu číslo 253 nějaké divné. Třiadvacetiletý Umar Farouk Abdul Mutallab žil v Londýně v bytě za 2 miliony liber vysokým stylem; jeho otec patří k nejbohatším a nejvýznamnějším mužům Nigérie. Byl na britském seznamu lidí, kteří nesmějí letět. Na letišti byl údajně doprovázen dobře oblečeným mužem, který mu vyjednal nástup do letadla, přičemž (tomu se nechce ani věřit) Umar snad neměl ani cestovní pas. Při potyčce v letadle se nijak zvlášť nebránil.

V každém případě ten incident poskytnul Velkým bratrům vítanou příležitost vystupňovat tyranii při odbavování cestujících na letištich, povzbudit hysterii nenávisti a oživit ochabující válku proti terorismu. Návrh ministerstva pro vnitřní bezpečnost vložit na krk každého cestujícího šokový obojek stejně jako instalaci svlékacích skenerů při odbavování teď mají blíže ke své realizaci.



Teroristická síť al-Kajdá v pondělí uvedla, že za pokusem o útok na letoun v americkém Detroitu stojí ona. Její pobočka z Arabského poloostrova se tím prý chtěla pomstít na útok jemenské armády podporované Američany proti al-Kajdě v Jemenu. Skupina to uvedla v prohlášení na internetu. Americký prezident Barack Obama v reakci na to vystoupil s prohlášením, že jeho země udělá vše, aby teroru zabránila.....ZDROJ-CELY CLANEK-NOVINKY.CZ


Pražské ruzyňské letiště v neděli oznámilo, že zpřísnilo bezpečnostní kontroly při odbavování letů mířících do USA. Opatření byla zavedena na žádost americké strany v souvislosti s pátečním incidentem, kdy se jeden z cestujících pokusil vyhodit do povětří letoun mířící z Amesterodamu do Detroitu. O opatřeních informovala Olga Jurková z tiskového oddělení Letiště Praha s tím, že bližší podrobnosti nelze zveřejnit.
http://www.novinky.cz/


(atd atd, ted budou vsude jen dalsi a dalsi kontroly, stejně jako v anglii už zavedli osobní scanování lidí. BIBROTHER je tadyy ve vší síle .. teĎ to začíná. Za jak dlouho vyrukují s čipy?)

Žádné komentáře:

Okomentovat